6 Månaders Lycka.

Idag firar jag och min älskade sambo 6 månader tillsammans! Dem bästa 6 månaderna i mitt liv! Jag älskar honom mer o mer för varje dag och det är fantastiskt hur man kan älska någon så det värker i hjärtat. Han gör mig hel och lycklig.
Jag älskar dig Mattias. 

Jag minns så väl när vi började prata i september via facebook. Sen på sms och till sist i telefon. Vi kunde sitta 3 timmar och surra utan problem. Varje gång jag såg hans nummer på mobilen kände jag ett sånt lyckorus. Fjärilar i hela magen! En underbar känsla.

När vi sen hade setts andra gången hos våra gemensamma vänner körde han hem mig på kvällen och vi satt utanför min lägenhetsport o prata 4 timmar i bilen, tiden bara flög iväg! Postbilen han komma innan jag kramade om honom hejdå och gick upp.. Första gången jag var hemma hos honom bjöd han på mat och glass till efterrätt. Vi såg en fin film och jag kände mig så lycklig. Det var en fantastisk kväll. En början på något underbart.

6 månader senare sitter vi nu här. Bor i ett fint hus i ett villaområde med våra 4 fantastiska hundar och jag vet att vårat liv tillsammans just har börjat.

Om jag fick leva om mitt liv
skulle jag hitta dig tidigare så
jag kunde älska dig längre!
❤ ❤ ❤

DSC_0184Mina älskade.

2 reaktioner på ”6 Månaders Lycka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s