Träning i solen + film!

Träning med the fantastic four i solen idag! Underbart väder trots småkallt och blåst men vadfan solen var ju framme så alltid något 😉

Maria filmade gossarna idag och jag är nöjd, känslan var bra och på filmen ser det rätt okej ut. Finns alltid småsaker att jobba på! Det tar sig. Scream var först ut. Sen Unik och sist Tero.

Scram fick köra igenom dirrapport, rutan, vittring, fjärr samt inkallningen. I rutan början han få det där lilla extra och placeringen är super! Dirrapporten känns bra, första gången vi la ut alla apporter idag men hans känns trygg på höger o vänster! 🙂 Mer fart kommer garanterat ju säkrare momentet blir för honom. Fjärren är jag nöjd med! Likaså vittringen, han ska bara inte ta omtaget där innan han kommer in fot! 😉 Inkallningen är jag inte nöjd med, spyless, haha. Få se hur jag ska göra där men lära om inkallning med stå ska jag iaf göra för gillar inte hur segt han stannar. Annars var känslan super o vi hade så roligt idag, älskade svartvita!

Unik fick köra igenom fjärr, frittfölj samt vittring! Friaföljet har vi börjat helt om med för att få ner förväntan samt aktivitetsnivån. Han har så lätt för att skutta men idag kändes det bra! Känns som vi har en bra plan att följa. Fjärren kändes fin idag och han låste inte fast sig från sitt-stå. Vittringen gick bra andra gången, första så slarva han och tog fel. Men så nöjd med dagens pass 😀

Terkoblurp fick köra linförighet, stadga samt ligg. Det tar sig! Inte lätt att börja lära in massa nya moment på en 7 årig finne som inte kört någon lydnad alls förut men han är duktig och har glädjen! Man får bara tänka på att han inte har samma uthållighet som dem tre andra. Vi har börjat utöka sträckorna och det känns bra 🙂 Han har fin pos och håller kontakt, fina finnen!

En reaktion på ”Träning i solen + film!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s