1 – Presentera mig själv

Vem är då jag?
DSC_0238-001

Många har följt mig länge genom mitt bloggande, många har säkert sett mig ute på tävlingsbanorna medans andra inte har någon aning om vem jag är! Så ska försöka presentera mig själv men tycker det alltid är så svårt men here we go! Malin heter jag och är 24 år gammal. Bor i Norrbotten, närmare bestämt Boden med min underbara sambo och våra 4 hundar. Två Australian Kelpies på 3 och 10 år. En Australian Shepherd på snart 2 år och en finsk spets på 7 år!

Innan jag flyttade till Boden för 4 år sen bodde jag i Piteå där jag faktiskt gick Grans Naturbruksgymnasium, hundinriktning. Lärde mig oerhört mycket på den linjen och utvecklades inom hunderiet. När jag började med hund som 16 åring och inte hade en aning om något trodde jag inte att jag skulle sitta här som 24 år och faktiskt komma så långt inom sporten som man gjort och faktiskt utvecklas så enormt! Kul att titta tillbaka.

Just nu jobbar jag som personlig assistens och gillar det jag gör! Älskar att hjälpa andra och sen har jag rätt bra arbetstider som gör så det passar in bra med hunderiet. På fritiden lägger jag ner oerhört mycket tid på hundarna. Vi tränar och sen tävlar vi aktivt! Älskar det!

Jag har nu under det senaste året börjat erbjuda privatträningar samt börjat hålla kurser och jag älskar det! Har aldrig trott att jag skulle passa in som ”instruktör” men jag älskar att lära ut. Hade kunnat jobba helt med hunderiet. Vi får se framöver hur långt detta utvecklar sig men många planer har jag, man ska bara våga leva ut sin dröm! 

Som person skulle nog många beskriva mig som – Stark, glad, framåt, social, många järn i elden, hjälpsam, envis samt väldigt självständig och det beskriver nog mig rätt bra! 🙂 Jag älskar att ha projekt igång och när jag lägger ner tid på något gör jag det till 110 procent. Jag satsar högt och ibland ställer jag för höga krav på mig själv men när man vill så mycket och göra saker bra så blir det lätt så.

Det var en kort presentation av mig själv!

 

3 reaktioner på ”1 – Presentera mig själv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s