NÄR DYGNETS TIMMAR INTE RÄCKER TILL OCH HÅLLA KURS!

Har inte blivit så mycket hundträning på sista tiden, mycket annat har tagit tid istället och en inre stress har flängt runt i kroppen. Man skulle jobba heltid med hunderiet för då hade det varit halleluja!! 😉 Dock gav jag mig idag 1 timmes ledig tid för att träna och så fin träning vi fick till. Dom briljerade verkligen och känslan var underbar!

Jag hade ingen plan för dagens träning, gick ut och körde det som kom upp direkt och ibland kan sådana pass just vara guldkornen. Kan summera så många fina bitar och känslan var så fin. Gick in med ett leende och är så glad jag gav mig den här tiden, behöver hundträningen för att fungera normalt, haha besatt? Ohja!

Imorgon är det bara 4 dagar till Thailand! Gah så galet! Idag åkte Ia hem till sin hundvakt och på måndag ska Unik och Scream åka till sin hundvakt. Kommer sakna mina finaste men ska bli kul att åka på min och Mattias första semester tillsammans.

Nu till något annat! Igår blev det även klart att jag kommer att åka och hålla i min första helgkurs i lydnad nere i Härnösand! 7 ekipage är det och det ska bli så jävla roligt!! Älskar att lära ut och följa andras utveckling med sina hundar och sen se ett tips som funkar, vare sig man ger ett eller tar emot ett – den känslan ja jag säger bara wow!

DSC_0129

Annons

En reaktion på ”NÄR DYGNETS TIMMAR INTE RÄCKER TILL OCH HÅLLA KURS!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s