FIN FLOCKEN OCH VALPSJUK

482417_479412092168627_807757698_n
Att ta en gruppbild själv med 4 hundar som ser så skeva ut dem bara kan är verkligen inte lätt! 😉 Tror dem hellre ville ut då vi skulle ut på en långrunda. Men fina är dem, världens finaste!

Veckorna går så himla fort nu, det säger bara poff! Nu är det bara 2 veckor kvar till Thailand, galet! Ska bli oerhört skönt att komma bort en stund men önskar man kunde ta med djuren 😉 Får se detta som en resa man är värd å inte känna ångest att man lämnar hundarna då jag ger dem så mycket tid annars. Dom kommer garanterat ha det bäst med deras hundvakter!

Vi har tränat lite inomhus jag och trion då tiden varit lite knapp. Mycket på jobbet och på fredag ska jag på begravning, känns inte alls roligt. Gillar inte begravningar. 😦 Men förhoppningsvis överlever man det också!

Mer o mer grejer flyttar jag in hos Mattias. Nu ska vi bara få upp lite tavlor o fixa mitt fina prisskåp på plats. Vi har ordnat till gästrummet samt kontoret där jag ställt min dator. Känns som vi varit sambos hela tiden då jag bara varit hos honom sen vi blev tillsammans men blir nog mer verkligt när jag flyttar adressändringen hit. Trion trivs o Mattias hund Terko undrar nog vad det är för dårar som flyttat in! 😉 Men jag som bott i lägenhet sen jag var 15 år och flytta hemifrån kan säga att bo i hus nu är en dröm! Så skönt när man har hund. Dock är det ju mer att städa men det är smällar man får ta, haha.

Sen har jag blivit sjuk! Har drabbats av valpsjukan! Åh jag avlider. Vill ha en liten! Vet så många spännande kombinationer! Tänk att ha en sånhär hemma:
1560524_479241792185657_1555648742_n
Mini Unik! Jag smälter! Vill ha 😀

3 reaktioner på ”FIN FLOCKEN OCH VALPSJUK

  1. Så ni tjuvstartar på sambolivet. Jag tror det kommer att bli jättebra, ni verkar vara så fina ihop 🙂 . Vi pratar ju givetvis på något sätt innan du åker men hoppas du får en underbar resa! Njut och se till att uppleva mycket!

  2. Det låter så himla härligt när du skriver om dig och Mattias! Så fint att du har träffat honom =)
    Och lilla Unik… gud man bara smälter när man ser valp-Unik ❤

    sv: Åh! Är det nära dig? Men vart bor du? Jag trodde att du bodde ännu högre upp? Jag ska tillbaka till Jokkmokk 3-9 feb, är du hemma då? Jag har inte Billy med mig, men det vore helhäftigt att få möta dig och hundarna! =)

  3. Att bo i hus är bäst! ;). Har alltid bott i villa med min familj och nu hyr jag ju 100kvm av min pappa. Två vånings haha. Hahahaha ja visst blir de mer städning men så värt det. Nästa prio är bättre staket här, iaf åt grannarnas håll. Pappa har iaf gått med på att hägna in en del åt mig så jag får en större ”hage” så de alltid finns staket åt alla håll. Nu smiter inte Olga så men kan lätt gå in till grannen eller så kommer grannarnas lånehund hit när den vill (ofta flera timmar när Olga löper) vilket jag inte vill haha.
    Hoppas er resa till Thailand blir fantastisk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s