Världens bästa trio.

Julen är nu över och det är så himla underbart! Gillar inte julstressen o allt som hör till julkaoset! Hade dock en fin jul! Jobbade ett tag o sen var jag med Mattias o hans familj, mycket trevligt 🙂 Fick en underbar julklapp av min man men vad det är kommer jag inte avslöja ännu men om några månader så! 😉 Har jag sagt att jag älskar honom? Galet mycket gör jag det!

Hundträning har det mest blivit inomhus då det är så förbaskat halt ute! På lördag ska vi köra ett ordentligt lydnadspass då jag även är ledig!

Måste bara hylla min trio! Igår var alla hundar med till svärföräldrarna då vi skulle äta där. Tero har ju varit där förut men det var första gången alla mina var med men så himla bra dem skötte sig! Mattias syster var även där och hennes 2 barn. Min trio är inte så van vid ungar men dom skötte sig galant! Pussade på ungarna o sökte uppmärksamhet. Så himla trygga trots mycket stoj! Älskade underbara trio!

Imorgon är det exakt en månad kvar till Thailand. Håller redan på att förbereda mig mentalt för att vara ifrån mina underbara djur i 2 veckor! Hur ska det gå. Har aldrig varit ifrån dem mer än 3 dagar förut. Är tacksam att jag kommer lämna dem hos världens bästa hundvakter! Ska försöka njuta trots saknaden! 😉

Idag står det jobb på schemat sen en sväng på stan med Maria.

1476687_472061129570390_359487008_nEtt litet sent julkort!

4 reaktioner på ”Världens bästa trio.

  1. Åh va kul med en present som gör en så glad :-). Du får helt enkelt tvinga dig att njuta. Det är ändå bara två veckor (jag har inte heller varit ifrån Sting så länge). Kram

  2. Jag var första gången borta från mina två killar när jag var i Thailand i två veckor, visst jag saknade dom enormt mycket, men 14 dagar går fortare än vad man tror. Nu när jag åker till Thailand i februari är dom hos hundvakt i 24 dagar! Kommer sakna dom enormt men jag vet att dom har de bra, man får tänka på det så känns de genast bättre!

    Man måste också kunna unna sig lite ” egen tid ” även om 14 dagar är mer än vad man är van vid, men tiden kommer rusa iväg och snart sitter ni på planet hem och får ett kärt återseende av alla jyckar! 🙂

  3. Ett sådant härligt kärleksfullt inlägg, det blir man så glad av! Ska bli spännande att se vad det är för överraskning. Hoppas ni får en underbar resa och att saknaden håller sig på en hanterbar nivå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s