I HÄRNÖSAND

Igår kom vi fram till Härnösand. En tågresa som tog 6 timmar. Skibbe skötte sig så bra hela vägen! 🙂 Bästa bus. En annan hund gjorde utfall och skällde men Skibbe bara vände bort huvudet.

Madelens Sting och Scream leker så fint tillsammans. Är så himla glad att han är så fin med andra hundar, min kille! Han har inget resursförsvar eller vakt i sig, så underbart! Sting är också så trevlig, en fin kille!

I morse när vi vaknade for vi iväg och träna i snöovädret på en parkering. Madelen ska få privatträning under tiden jag är här och det blev överlag mycket bra träning för grabbarna idag! Så kul att se Madelen och Sting träna, dom är verkligen duktiga o har gjort sådana framsteg! 😀 Vi tänker verkligen rätt lika i träning och det är så roligt att bolla tankar med någon som ser allt man inte lägger märke till ibland, tumme upp för det!

Här kommer en film när jag tränar med Skibbe och sen en film när Madelen tränar med honom, super kul att se! Han har verkligen gjort framsteg i att vara med andra fast jag är med, halleluja!

Bra att filma då Skibbe var lite het under stegförflyttningarna och där tränger han fram lite, rumpan hänger inte riktigt med. Jobba med det inomhus!

 
Jag och Scream


Madelen och Scream

En reaktion på ”I HÄRNÖSAND

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s