SOV I RO, du fattas oss.

Att ta farväl. Att tvingas se dem lämna oss det är de absolut värsta som finns. Man tror att man är förberedd men man blir aldrig det. Man lever på hoppet att dom kommer må bättre för dom mår så bra just den där stunden men sen i nästa sekund har allt förändras, dom har redan försvunnit till viss del. Deras hjärta fortsätter slå men dom finns inte kvar, blicken har gett upp. Andningen går långsamt o man vill bara blåsa liv i dom. Oavsett hur illa dom mår så håller dom ut, dom håller ut tills man fått säga orden ”Farväl min vän, du behöver inte orka nåmer. Jag kommer alltid älska dig”

Igår somnade min bästa väns hund hastigt in. Underbara Spike. Han var unik på alla sätt o vis. Som Maria har kämpat med denna hund hela livet. Sen vilket team dom blev. Spike var mycket hund. Han hade världens snyggaste gripande ut mot metallen. Han var skarp och visste vad han ville. När man satt i framsätet fick man räkna med en boll upptryckt vid örat. Spike älskade sina leksaker och han älskade att visa upp dem.

Jag såg han sista gången i förrgår och då var han så pigg. Det är så jag kommer minnas honom. Pigg och galen. För det var så han var. Underbar på så många sätt och vis. Jag är tacksam att jag fick se han sista gången med glimten i ögat. Att jag får minnas han så. Det känns lite lättare i denna hemska sorg.

All min kärlek och alla mina tankar till min bästa vän Maria. Vi kommer ta oss igenom detta också. Jag ska finnas här som du alltid har funnits för mig. Vi ska gråta ikapp. Du har alltid min axel att luta dig mot. Vi ska gå under stjärnhimlen om natten och bara höra hur tyst det är, precis som vi gjorde igår. Behövs inga ord för man behöver inte säga något när tårarna sköter orden. Bara veta att man har allt det stöd man behöver är det viktigaste just nu.

Krama era hundar extra hårt. Det går så fruktansvärt fort så kan allt förändras på en sekund. Krama om dem och säg att ni älskar dem. Vi får inte ha dom så länge vi lever i livet, vi har dem på lånad tid. Älska dom varenda sekund.

DSC_0631Vila i frid fantastiska Spike. Vi kommer alltid minnas dig. ❤
2002.05.18 – 2013.11.24

3 reaktioner på ”SOV I RO, du fattas oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s