Tatueringar som betyder.

Jag älskar tatueringar. Jag älskar tatueringar som betyder. Ska göra en till snart. Har 3 stycken nu. En i nacken, en på skuldran och en på insidan av underarmen.

Jag gjorde min första tatuering 2009, precis när jag hade flyttat till Boden. Då skrev jag ”Rebell” i nacken. Min första älskade hund. 1 år senare fick han somna in, han var inte dålig när jag gjorde tatueringen. Jag gjorde tatueringen för jag ville hylla honom för han var min första hund o vi hade gått igenom mycket.

Sent 2010 så gjorde jag min andra tatuering. Då skrev jag ”Sinus my beloved treasure” på skuldran. 2 år senare somnade Sinus in. Konstigt egentligen. Ingen av dem var dåliga när jag gjorde deras tatueringar och sen somnar dom in pga sjukdomar i tidig ålder. Jag ville tatuera in Unik sen, på andra sidan skuldran men vågade inte göra det. Jag kommer först tatuera in hans namn när han har gått bort när han är 16 år o de är om flera flera år!

För 1 år sen gjorde jag dock en titt tatuering. En text som betyder. Som är en hyllning till mina älskade i min närhet. Jag har skrivit ”Like the flowers need the rain I need you” Den är så fin och jag älskar den.

Min nästa tatuering kommer bli på nyckelbenet och då ska jag skriva en text, längtar! Vad de ska stå avslöjar jag inte nu men bild kommer sen 😉

Har ni några tatueringar o vad tycker ni om dem?

1471272_459000040876499_971242408_nDär är min älskade Sinus tatuering.

 

6 reaktioner på ”Tatueringar som betyder.

 1. Sinus tatueringen är så fin 😀 dom andra med säkert men har inte sett dom 😉 Jag har själv en tatuering som jag bara älskar och som hyllar mina två första hundar. Deras egna tass avtryck och texten ”I will never walk alone” 🙂

 2. Jag har två tatueringar hittills! Älskar tatueringar! ❤

  Har en på överarmen till armbågen ungefär och en på revbenen ut på ryggen ;)… Du kanske sätt bild på Insta någon gång!

  Va fint nya layouten blev !

 3. Har nio tatueringar. De två på axlarna, hade jag gjort annorlunda idag. Resterande är en tatuering på Baily (med efterkonstruerad ram) och stjärnor, för hundarnas championat. Baily har två, Whiskey en och Bacardi fick tre små rosa i nacken.

  Skulle vilja ha en stor porträttbild på revbenen, men det måste dels vara rätt bild och dels en grym tatuerare. Tills dess, får jag nöja mig med med stjärnor (förhoppningsvis) och kanske en ombyggnation på min ena axeltatuering.

 4. Jag älskar tatueringar, tycker de e super snyggt!
  men ja e sån som aldrig skulle kunna göra en för att de e snyggt, utan den ska betyda något för mig 🙂
  jag har en ros med en banderoll med tro hopp o kärlek symbolerna, den står för mitt marsvin som hete Blomman (o min favorit blomma e ros) o drf blev de e en ros, o när hon va sjuk hade ja tron hoppet o all kärlek till henne att hon skulle bli frisk, tyvärr blev hon inte de o fick somna in, o 1år senare tatuera ja in den 🙂 (den sitter på vänster handled)

  o ja har en familje tatuering o min hunds tass på G, saknas bara pengar 🙂

 5. Jättefin Sinus-tatuering ❤

  Jag har flera tatueringar och älskart.. Finns inget bättre än att tatuera sig 😉 Däremot har jag väldigt mycket olika, allt från betydelsefulla grejer till lite mindre betydelsefulla. För mig är det inte så viktigt att det är så mycket betydelse osv osv.. Vissa har jag bara gjort för att det känns bra och ser snyggt ut (i mina ögon) 😉 sen går jag inte och gör vad som helst men vissa tatueringar jag har skulle jag inte gjort idag men tänker att just då kändes det helrätt och det får man gå efter :)!!!!!

 6. Jag har lite samma tankar men om att skaffa en andra hund… Känns som en förbannelse att jag inte kan ha två hundar samtidigt för att en av dem rycks ifrån mig så nu sitter jag med en hund och vågar inte skaffa en till eller ens tänka tanken… 😦

  Fina tatueringar med fina betydelser. Har en rätt stor längs sidan över revbenen som betyder en hel del för mig. Blir nog fler fast mindre i framtiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s