TVÅ SVAMPAR!

DSC_0040
Första champion bilden tillsammans. ❤
Son och Mor.
SE LCH Grejaskogens Unik
TJH(FM) TJH(RH) SE LCH Grejaskogens Ia

Känslan när man når dit. Det man drömt om, det som varit den stora målbilden. Så mycket känslor på en o samma gång. Sen helt plötsligt står man där med två svampar med bara några månaders mellanrum. Mor och Son. Mina älskade kelpiesar!

JAG är så glad att jag fått uppleva resan upp till lydnadschampionatet med dom här två fantastiska hundarna. Så mycket har dom lärt mig och alla underbara ögonblick hur vi ofta legat plattfall på marken i skrattattack under träningarna. Känslan vi fångat på tävling och hur vi varit ett TEAM! Hur vi alltid har roligt tillsammans!

För andra kanske det inte betyder nå speciellt men för mig betyder det massor och är nå enormt.

Ih jag blir helt lyrisk! Känslan när jag fotade denna bild på mina underbaringar, gah glädjetårar! 😀

Nu siktar vi mot nya mål, jag o mina underbara ungar.

Ge aldrig upp en dröm. Kämpa på för när du når drömmen lovar jag att de kommer vara värt det!! Minns hur jag kände efter Sinus bortgång att jag skulle sluta med hund för det kändes som att jag straffades för att dom togs ifrån mig.. Både med Rebell och Sinus hade jag drömmen om lydnadschampionatet. Rebell och jag hann tävla eliten någon gång innan han somnade in. Sinus och jag hann aldrig dit. Vi avslutade karriären i lyndadsklass 3 på 308 poäng. Sen några månader efter var han i hundhimlen.

Jag har ofta funderat varför och varit rädd för att drömma, sätta mål och allt därikring för att dom togs ifrån mig så tidigt. Men idag är jag tacksam för allt dem hann lära mig, hur dom gav mig styrkan att fortsätta med hunderiet och att dom var med mig fast dom inte var i livet. Mina älskade hundänglar! TACK”

 

8 reaktioner på ”TVÅ SVAMPAR!

  1. Har följt din blogg nu ett tag och tycker det är så kul att se hur ni utväcklas och hur erat team work ger resultat. Jag fick lära mig en regen av min uppfödara när jag började i utställningsringarna (Han är bara sex månader så får ju inte tävla hur mycket som hälst.) att regel nr 1 va ha ALLTiD roligt. Och när jag läser här även om jag inte tränar ihop med dig eller känner dig så i min bild om eran träning och av era filmer så får jag själv mer motivation att jobba vidare för att det konmer ge resultat fast än att det ibland känns omöjligt när han gör tvärt imot. Och den glädjen ni har den finns där även om du själv inte alltid finns där. Du har som jag hittat dina själsfränder och dom hundar som gör allt för dig. Tack för en bra och inspererande blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s