LYCKLIG

Senaste veckorna, dagarna och ja den senaste tiden har varit så underbar. Jag är kär och lycklig. Träffat världens finaste person. Åh så underbart. Trion avgudar honom lika mycket som jag. ❤

Annars så håller jag på för fullt att packa flyttlådor! Flytt nu på torsdag. Var på Ikea i söndags och ja plånboken blev tom men hem kom jag med fina grejer! Längtar tills allt är i ordning så man slipper bo i kaos!

Tack för alla kommenterarer i föregående inlägg, underbara ni är allihopa! 🙂 Vi fortsätter sväva på moln och livet är rätt underbart!

DSC_0858-001

12 reaktioner på ”LYCKLIG

 1. Svarade i det andra inlägget…trodde jag 🙂 . Men så säger vi även, grattis till kärleken! Hoppas du kommer ner till mig nästa helg! Längtar och hoppas!

 2. Vad härligt det låter 😀
  Du är en inspirationskälla när det kommer till hundträning och jag känner mig alltid pepp på att träna när jag läst din blogg!
  Jag har en liten fråga:)
  Hur får du ihop ”vardagspusslet” med hundar och jobb?
  Kan du ta med hundarna på jobbet?

  Bara en nyfiken fråga:) du behöver givetvis inte svara om du inte vill!

  //En läsare 🙂

  • Tusen tack! 😀 Vad glad jag blir!

   Jag har energi till tusen och sen har jag anpassat mitt jobb efter hundarna 🙂 Ibland är dom med på jobbet och ibland när jag jobbar 4 timmar är dem hemma själv. Sen har jag även världens bästa dagmatte till dom när jag jobbar helgerna som har hand om dom. Alla har ju inte den turen att dom kan anpassa jobbet efter sina hundar men jag har rätt bra chefer o ställde det kravet när jag tog jobbet. Sen prioriterar jag djuren mycket på min lediga tid men det är ju så jag vill ha det 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s