NU ÄR TÄVLINGSÅRET SLUT

DSC_0241 (2)

NU har jag bestämt mig för att vi inte ska tävla nåmer detta år! Tävlingsåret 2013 är officiellt slut! Tanken var att tävla sista gången i December i Vännäs men jag känner mig så otroligt tacksam för detta tävlingsår. Jag är så nöjd över alla våra tävlingar vi genomfört tillsammans detta år jag och min trio så det är galet! NU laddar vi istället om inför nästa års tävlingar och jag ser framemot ett lika fantastiskt år med mina bästa vänner!!! 😀

Tävlingsåret har inte varit en dans på rosor endast. Vi har fått dras med otur också. Scream skadade sin tass rätt illa. Unik genomgick en operation MEN vi kom tillbaka och laddade om. All den träningstid man lägger ner är verkligen så värt allt!

Tänkte skriva en kort tillbaka blick på vårat fina år!

Unik
DSC_0237
OJ vad vi har utvecklats tillsammans och oj vilken fantastisk hund Unik är!

I Maj tog vi vårat första allra första pris i eliten och 2 månader senare i juli tog vi det sista och Unik blev Svenskt lydnadschampion! Minns dagen ännu så väl. En dröm man haft så länge var äntligen uppfylld. Varje tävling har vi utvecklats, vi har alltid haft roligt och känslan har varit underbar! Gud blir helt tårögd när jag skriver nu och blickar tillbaka. Fantastiska Unik!
I Augusti gjorde Unik sitt MT och blev godkänd! Det var riktigt roligt att se hur han reagerade!
Vi blev även uttagna till talangtruppen men jag var tvungen att tacka nej då det var begravning samma helg som lägret var. Otroligt tråkigt men sånt som händer! Otroligt tacksam vi blev uttagna iallafall!

Nästa år ska jag och Unik satsa på brukset! Men vi ska även tävla lydnad o målet är att få till riktigt fina SM poäng! Kapaciteten finns där! Jag ska bara lyckas föra fram Unik på ett fint sätt!

Scream
DSC_0195
Herregud vilket tävlingsår vi haft, jag och lilleman!

I mars detta år debuterade jag och lilla svartvita för första gången ute på tävlingsbanan tillsammans. I februari blev Scream friskförklarad efter hans muskelinflammation som han hade haft sen han var 6 månader. Under dom månaderna så var det vila som gällde och han fick gå kopplad. Rehaben gjorde han riktigt gott och när han blev friskförklarad i februari så blev jag så lycklig. Trodde aldrig att en muskelinflammation kunde vara så illa.

Vi debuterade i mars i lydnaden och vilken fantastisk debut det blev! Vi var verkligen ett på plan och jag får gåshud bara jag tänker på’t! 2 månader efter debuten fick han LP1 och i juni debuterade vi i klass 2 och fick ett första pris o i september tog vi titeln LP2! Nu i oktober debuterade vi i lydnadsklass 3 och fick ett första pris. Helt galet vilken hund han är! Helt galet så fantastiskt! Vi har verkligen varit samspelta och han har en underbar koncentration.  Att tävla med Scream är underbart, jag är så glad att han finns i mitt liv!

Han genomförde även sitt MH i Maj med känd mentalstatus! 1:a på skott och en orädd, social krabat!

Nästa år ska vi debutera i eliten, tänka sig i eliten! Så galen känsla! Vi har fina grunder så nu ska vi finslipa på helheten! Han ska även röntgas, ställas ut och debutera i spåret!

Ia
1382111_437435373032966_566441263_n
Min fantastiska prinsessa!

Ia har bott hos mig i 1,5 år och jag är så otroligt tacksam över att Anna låter henne vara här! Hon är en fantastisk tjej och jag har verkligen utvecklas tillsammans med denna tös!

I mars tog hon sitt andra första pris i lydnadsklass elit och nu i oktober tog vi det sista första priset i eliten och fick titeln svensk lydnadschampion! Woho vilken fantastisk dag! 😀 Känslan när vi tog det var galet! Vi har verkligen kämpat! Ia är en svår nöt ibland. En tant på 9 år som gör som hon vill ibland men när vi är samspelta sitter verkligen allt!!

Nästa år ska vi satsa på rapporten! Förhoppnings ta cert och bli brukschampion. Ia älskar rapporten och där går hon verkligen super. Lydnadskarriären har vi lagt på hyllan. Nu har hon blivit svamp och aldrig mer ska hon behöva springa till rutan eller sitta i sitt i grupp! 😉

DSC_0036

Några kurser har det inte blivit alls detta år. Jag har bara gått två kurser i hela mitt hundkarriär och det är nästan skamligt dåligt! SÅ mer kurser nästa år! Är så tacksam över mina fantastiska träningskompisar som man kan bolla tankar med, som stöttar en och hjälper en! Underbart! 😀

Jag har däremot hållit i lite privatträningar och en lydnadskurs! Älskar att hålla i kurs och privatträningar. Älskar att hjälpa andra och följa andras utvecklingar!

Vill tacka er alla som läser bloggen och följer oss på facebook. Ert stöd är fantastiskt och alla är så underbara!!

NU taggar vi för tävlingsåret 2014!!! HEJJA oss alla! 

11 reaktioner på ”NU ÄR TÄVLINGSÅRET SLUT

  1. Vilket år ni har haft! Stort grattis till era framgångar trots en lite knackig start. Är otroligt kul att följa dig och trion och ni ger en massa energi till mig och skägget 🙂 Ni väl förtjänta av lite tävlingsvila så ni är i toppform nästa år ❤

  2. Det är så himla härligt att läsa om era framgångar! Inte främst för att man blir imponerad (vilket jag såklart också blir), utan för din glädje, tacksamhet och stolthet över dina fina hundar. Blir alldeles rörd för det hörs verkligen i dina ord hur mycket du tycker om dem. Sen måste vi ju komma ihåg att hundarna har en fantastisk matte också, som kämpar och klurar och tar tillvara på hundarnas talanger. Heja er, och hoppas att ni kommer att få ett underbart hundår 2014!

  3. Vilket fantastiskt år du & hundarna har haft – STORT GRATTIS!!!! Som alltid inspirerar ni och det är så förbaskat kul att kunna följer er (både på blogg & Facebook) 😉 😀

    Stor kram från mig & grabbarna ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s