TRÄNING PLUS FILM

Imorse tidigt mötte jag och trion upp Fredrika samt hennes Bolt för träning! 🙂

Det var väldigt kallt ute idag men vi krigade på! Bolt och Scream fick köra tävlingsmässiga gruppmoment och jag är så stolt över Skibbe! Han satt jätte fint och låg med hakan i backen under platsen, woho! Sen länkade jag ihop några moment ur klass 3 samt tränade vissa i delar. Mest nöjd är jag med att han höll en fin aktivitetsnivå och gick inte upp i stress medans jag tränade Unik! Utmanade Skibbe under vittringen och kampade upp honom rätt rejält men han går fint ut och letar o kommer in med rätt pinne, hur fantastiskt är inte det?! Fjärren var också otroligt fin idag. Ja en mycket bra träning! Känns som allt flöt på så himla fint.

Nöjd i helhet när jag ser filmen! Han har sån fin attityd! I sittande under gång måste jag dock lita på honom o sluta göra den där halvhalten. 😉

Unik fick gå ett längre frittfölj och jag är nöjd. Drog upp honom med belöning men ändå skuttade han inte, framsteg! Tränade även snabba skick till konan! Ingen film från hans träning tyvärr..

Underbar trio idag och fin träning.

Igår var vi förresten på stan och träna så jag måste bara berätta vad som hände. Kopierar inlägget från min facebook.

”Tränar med trion på stan o har platsat mina hundar på en bänk medan Fredrika tränar Bolt. I ögonvrån ser jag hur en äldre kvinna står o kramar Unik o pussar honom på huvudet medans han viftar på svansen. Unik sitter så snällt på samma plats som jag lämnat honom o det är kvinnan som gått fram till honom. Jag går fram o ber Unik komma o lägger honom bredvid mig. Kvinnan säger hur fin han är och var så glad för att hon fått pussa honom. Jag orkade inte säga att man inte får gå fram till okända hundar utan att fråga för ni skulle se hur hennes ansikte lyste när hon prata om Unik.  ❤ ”

Unik är verkligen en fantastisk hund som vill alla väl, min älskade vän. ❤

6 reaktioner på ”TRÄNING PLUS FILM

  1. Min dator har varit kajko ett tag så jag vet inte vad jag har grattat till och när, därför gör jag det nu: stort GRATTIS till dig och dina fina hundar för alla framgångar!

    Nä, den där halvhalten behövs nog inte 😉

  2. Unik gjorde kanske hennes dag <3. Ibland är det bara att bita ihop, när man ser att det trots allt inte var hela världen att det hände. Det ser superfint ut! Skibbe verkar så jäkla rolig att träna med

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s