SÅ SJUKT LADDADE!!

I lördags så märkte jag att Scream blev mer påverkad än jag trodde av händelsen då han blev påhoppad av en annan hund under träning. Jag skulle testa köra fjärren med honom efter tävlingarna som var i lördags och bakom oss höll en ägare med hund på att träna. Scream blev genast väldigt stressad, flåsig, osäker och låg. Han ville komma till mig och låste sig. Jag blev skit ledsen för vi har jobbat så mycket med att han ska känna sig trygg fast han jobbar en bit ifrån mig. Men bryt ihop och kom igen!! Jag bad sen Ann komma ut och träna med hennes Kaliber bakom oss som Scream känner och då gick det bättre, han var påverkad men inte lika farligt.

Idag så tränade vi igen och då körde jag fjärr och använde dom andra runt som störning. Skibbe skötte sig fantastiskt! Han blev inte låg eller något fast andra hundar var runt honom 🙂 Hejja Skibbe och att han bjöd på en snygg fjärr fick mig bara att le!

Här är en film från dagens fjärrpass! Ih fina ausse!

Träningen går förövrigt sjukt bra och jag har anmält Scream till en lydnadsklass 3, så jädra laddade är vi! Han går så himla fint. Vi länkar, vi tränar bland störning och hans uthållighet är så fin. Detaljerna är fina, nu ska vi få till hela helheten! Allt kan hända under tävling men målet är att ha kul!

Imorgon är det träning igen, galet kul! Unik ska få drillas i fotgåendet och Skibbe fortsätter med klass 3. Ia ska få köra bruksmomenten, bajbaj lydnaslydnaden för henne för nu jävlar har tanten blivit svamp! 😀

Tack för alla gratulationer förresten!

2 reaktioner på ”SÅ SJUKT LADDADE!!

  1. Så tråkigt att läsa om vad som hände på er träning. Allt kan ju såklart hända, men att inte be om ursäkt!

    Jättekul att se så mycket filmer från er träning- vad duktiga ni är :)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s