VALET OCH KVALET

Är i valet och kvalet om jag ska anmäla Scream till en lydnadsklass 3 innan årets tävlingar är slut! BESLUTÅNGEST!! Skulle ju inte tävla nåmer i år med honom då jag trodde vi hade mer att jobba på men då går ju snorungen och briljerar på träningarna fast man kedjar massor o utmanar. Störning har ju heller aldrig varit hans problem då han har så himla fin koncentration.

Var och körde igenom honom ute nyss i klass 3 och fyfan vilken känsla! Bäst attityd ever och han satte fjärren på 6 meter utomhus! Alltså wow 😀 Lutar åt att jag anmäler bara jag vågar!

Är ganska komiskt hur andra ska tycka och tänka till o det är nog de som får mig att tveka om jag ska anmäla ” Han är så ung, låt honom vara” Javisst han är ung men vad spelar det för roll egentligen? Vi tränar. Han är redo och vi har ALLTID kul på vägen!! Säger som Louise kommentera på min facebook : ”Förstår tanken ”han är ju så ung”, jag sitter ju i samma båt, men jag kör på det som känns rätt i magen 🙂 Bara kör och ha roligt! Det kan ju faktiskt gå hur bra som helst – ni är ju jätteduktiga :)”

Man ska följa magkänslan! Stöttar jag upp honom på bästa sätt så kan han få till riktigt fina poäng! Nåja vi får se, ska finulera lite till!

Tack förresten för alla fina kommentarer i föregående inlägg! 😀

Älskar förresten snabba intensiva pass! Unik gick också som en dröm! Känns som vi ska köra en tävlingsträning på eliten nästa vecka för att se hur vi ligger till! Snart ska vi tävla och det blir den sista tävlingen för detta år. Bästa brunbjörn!

Ia var lite knepig idag, hon hade bestämt sig för att göra som hon ville så då avslutade vi med en snygg ruta sen fick hon ligga och se på när gossarna tränade för att veta vad hon missar när hon bestämmer sig för att sätta sig på tvären! 😉

2013-09-25 14.05.21
Hösten är här hälsar Unik!

20130925_135710
Finaste ❤

20130925_135820
Vink vink 🙂

7 reaktioner på ”VALET OCH KVALET

  1. Kör, om det är någonting du vill! Gör det inte till ett prestationskrav bara, men det tror jag inte att du gör. Ni har ju jämnt så roligt på plan, och vad kan gå fel egentligen, lite mindre poäng än önskat? Men äsch, då vet ni vad som behöver tränas i vinter 😀

    sv: Jag är grymt sugen på kelpie! Myror i brallan! 😉 Men vi får se! Länge kvar tills det är aktuellt med en till valp, överhuvudtaget 🙂 Ja, jag vet att Harry (batman) är Uniks pappa! Känns ju bra, hahah 😉 fast unik har ju säkert ärvt mycket fint av sin fina mamma också 😉 😀 Har du träffat Harry någonting? Det enda jag har sett är ju bilder och MH, och där älskar jag ju vad jag ser, så det är typ den enda jag har att gå på ju 🙂

  2. Anmäl tycker jag, det finns väll ingen anledning att låta bli om ni ändå tränar? Tävlingen är ju bara en dag och ett kvitto, det är ju vad ni gör i vardagen som räknas =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s