EN DRÖM HAR BLIVIT SANN

1174759_422038804572623_1987586657_nWIHO! 😀

Nu är det mer verkligt. Nu står det där. På SKK. Jag är helt lyrisk! Nyp mig i armen någon!!  Vilket fantastiskt tävlingsår vi haft och vilken fantastisk hund Unik är!!

Känslan när vi blev champion, den känslan är oslagbar! Min första svamphund. En dröm jag haft sen jag började med hunderiet för 6 år sedan men som jag aldrig trodde att jag skulle få uppleva. Jag var på väg att ge upp men skam den som ger sig! Med Rebell hade jag den här drömmen men tyvärr gick han bort när vi var i lydnadsklass Elit. Med Sinus hade jag den här drömmen men tyvärr gick han också bort när vi blivit uppflyttade till lydnadsklass Elit. Sen blev jag rädd, rädd för att drömma. Trodde det vilade en förbannelse över mig för att jag aldrig kom längre än så och för att mina djur inte fick vara friska så vi kunde fortsätta tävla och träna tillsammans. Rädd för att våga hoppas MEN ge aldrig upp. Sluta aldrig tro. Vi klarade det. Vi var bara tvungen att kämpa igenom lite taggtråd innan. Med Unik var aldrig tanken championatet för jag vågade inte hoppas men tillslut började jag våga och nu – NU sitter jag här och delar denna häftiga upplevelse med Unik och jag kan inte vara mer lycklig. DÄR SATT DEN 😀

Han blir 3 år till vintern. Min älskade lilla vän. Bara tre år och redan svamphund.

Idag firar vi. Vi lever på känslan. Vi firar och vi mår!!!

Nu satsar vi vidare mot nya mål, jag och min bästa vän!

NU KÖR VI!!!

523953_262523287190843_1334123085_nTack till alla som delar denna häftiga upplevelse med oss. TACK till mina fantastiska träningsvänner och tack till er alla för era underbara gratulationer!

8 reaktioner på ”EN DRÖM HAR BLIVIT SANN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s