BESLUTÅNGEST

Försöker fundera och bestämma mig. Är det något jag har så är det beslutångest! Gah. Ibland önskar jag någon kunde bestämma allting åt en. 😉 Haha. Nu är jag i valet och kvalet om jag ska anmäla Unik till en lägreklass spår tävling! Vill så gärna köra brukset med honom innan vintern kommer. Vi har tränat massor och om jag visste att han alltid spårar som han gjorde i förr går skulle jag lätt anmäla, djezz vilket fantastiskt spår!! Men Unik är svår. Han är svår att läsa av och väldigt intensiv i spåret. Har lätt för att byta spår. Funderar o funderar! Annars tänkte jag anmäla honom till en lägreklass rapport, det har vi kört mycket förra året men tagit en paus nu i år. Han älskar rapport men vet inte om vi hinner får ihop allt tills tävlingen då vi måste börja träna med skyttar i sträckan NU, gah vilken beslutångest!! Nåja vi spårar 3 gånger i veckan för att hålla igång det och förhoppningsvis kan vi få till flera bra spår i rad så det känns att man ska anmäla!

Älskar att träna trix med hundarna på kvällarna så igår kväll lärde Scream sig viska. Nu vill han viska hemligheter hela tiden 😉

3 reaktioner på ”BESLUTÅNGEST

  1. Så klart du ska anmäla! Det värsta som kan hända är att han just den dagen inte klarar spåret, men vad gör det?!?!?!?! Ibland måste man släppa handbromsen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s