Man kan få fram så mycket i en hund med rätt känsla i sig själv!

Jag blir alltid så fascinerad när jag tänker på hur mycket vi kan dra ut ur våra hundar i form av fart och fläkt! Mina hundar är helt galna. Jag är som person ganska pratig, social och skrattar ofta. I träning är jag inte rädd att ta i när jag belönar, skriker av glädje för jag blir så förbannat glad 😀 Folk brukar säga att man hör när jag tränar för mitt i allt kommer ett ”IIIHH SÅ BRA!!! DUUUUUUUUKTIG!!” Älskar att tjoa och stimma och det spelar av sig på mina hundar!

Under helgen har jag haft Enzo här! En hund jag håller riktigt kär och en superfin golden! Han har faktiskt fått upp mina ögon för golden, någon gång i framtiden blir det nog absolut en! Jag har aldrig trott dom har det där trycket jag vill ha i en hund men på senaste tiden har jag träffat många häftiga o fartiga goldens och sen fick Enzo mig att ändra uppfattning när vi tränat under helgen för javisst finns det fart och damp i en golden också! 😉 Hanna som också har golden och en härlig blogg – hennes goldens gillar jag också! Sett många filmer på hennes fina hundar och gillar hennes Bacardi mycket! Så ja absolut finns det häftiga goldens!!

Min trio har haft det dö roligt när Enzo varit här! Dom har busat, härjat och legat o skedat på nätterna! Scream och Enzo kom riktigt nära varandra, lika tokiga typ 😉 Helgen har bestått av massa spår och träning! Häftigt att träna med någons annans hund – man lär sig så mycket och tack Catarina för förtroendet! För att jag fick träna med honom.

Alla har verkligen skött sig super. Unik gick nog sitt bästa spår igår, 2 timmars liggtid och markerade alla tre grejer i spåret! Enzo gick också ett bra spår samt Ia och Scream – fantastiska underbara hundar!!

Nu har Enzo åkt hem och det är tomt. Lägger in en film från träningen med Enzo. Häftiga lilla guldhund!

4 reaktioner på ”Man kan få fram så mycket i en hund med rätt känsla i sig själv!

  1. Härligt roligt! Jag har nog haft lite samma inställning gällande goldens, men det är ju roligt när man blir motbevisad och glatt överraskad! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s