IBLAND GÖR DET ONT ATT SAKNA – HYLLAR MIN GRÅING

dsc_0097 (2)

Sinus min vackra Sinus. När han kommer upp på tal för mycket sitter jag ofta vaken om nätterna och funderar. Som i natt. Grubblar. Saknar. Gråter. Skrattar. Tänker. Sinus älskade sommaren. Önskar han vore här med oss nu. Vissa hundar sätter extra spår i hjärtat. Trots att vi bara fick 3 år tillsammans så känns det som att vi hade vandrat tillsammans föralltid genom livet.

Sinus var speciell. Han var en genomglad och genomsnäll kille. Han var en hund man bara får uppleva en gång. En dröm som blev sann. Totalt galen och hade alltid nya upptåg för sig. I träning hade vi konstant roligt.

Trots att han bara blev 3 år hann vi med så mycket roligt. Uppflyttade till elitklass i lydnad och på sin sista tävling slår han till med 308 poäng i lydnadsklass 3, den känslan var grym. Gör ett fint MH. Blir uppflyttad till lägreklass och får godkänt inträdesprov bevakning. Vi blev även uttagna till talangtruppen 2010. Är så glad att jag och Sinus fick uppleva ett talangläger tillsammans. Det var en fantastiskt möjlighet och vi utvecklades så mycket tillsammans! Sinus var bara över året då men skötte sig kanon hela den helgen. En helg jag aldrig glömmer!

Man glömmer aldrig en hjälte. Saknar dig hjärtat. ❤

img_7884b

7 reaktioner på ”IBLAND GÖR DET ONT ATT SAKNA – HYLLAR MIN GRÅING

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s