INGET HINDRAR EN HUNDNÖRD

Igår när jag ramla och slog till foten rejält så har det varit såå långtråkigt! Inte kunnat gå med hundarna på långpromenad, att ta mig nerför mina 3 trappor var ingen dans på rosor! Idag kom bästa Anna och kolla på foten och den är ju rätt så svullen. Hon trodde det var en rejäl stukning och att ledbandet gått av då det small till rejält när jag föll i foten. Massa viiila, inga långpromenader så skulle det gå över förhoppningsvis! Eftersom jag inte får på mig nå skor på foten så har jag bara en strumpa.

Idag kom Maria med kryckorna SÅ idag var vi iväg och träna hund! Åh vilken underbar känsla! Är som lite dåligt läge att ramla och skada foten nu då jag har lite tävlingar inplanerade och behöver träna! Så sagt och gjort! Packade träningsväskan och for iväg gåendes på kryckor för att träna med Unik! Vi körde vittring, rutan, dirrapport, inkallning och fjärr!

Unik tränade som han inte gjort nå annat! Reagerade inte det minsta på kryckorna. Han var väldigt het idag, shit! Ingen långpromenad har det blivit idag eller någon träning och det spelar in på honom, han behöver aktivering! Han var duktig ändå! Vittringen satt okej andra skicket, rutan var så fin och farten till kon på dirrapporten var super! Inkallningen var bra fart o snabbt ställande. Nöjd! 🙂

Ska nu ta det lugnt resten av kvällen (blää tråkigt!) vila är inte min starka sida och jag är så jävla envis när jag vill något MEN nu är jag rätt trött av att hoppa på kryckor hela kvällen.

1012619_393472097429294_155357563_nUnik ville krama kryckorna, bild från träningen! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s