TÄVLINGSTRÄNING

Ikväll har jag och Unik tävlingstränat! Det var mycket nyttigt och lärorikt 🙂 Hade en annorlunda plan med Unik denna gång. Gick in för att belöna när han gick bra och körde inga hela moment, delade upp dom och blev det fel så felade jag bara och körde om momentet!

Unik var het och ruskigt laddad. Jag fick mig verkligen en tankeställare efter träningstävlingen. Vi har inte tränat sådär kontinuerligt som vi brukar och vila för Unik funkar inte riktigt. Han laddar upp och blir svår att få ner i rätt aktivitetsnivå, gör mycket fort och fel å då får friaföljet samt vittringen lida av det. Men det var en bra aha vakna upp känsla för mig 😉 Nu är det skärpning och mer träning!!

I alla fall träningstävlingen. Endel slarv men härlig känsla! Friaföljet kändes rätt bra, fint zäta o bra fjärr! Dock så gjorde han en slarvig ruta, dirrapport o inkallning! Lite bakslag på vittringen men får skylla mig själv – vila aldrig Unik i form o träna mer! Skärpning nu!

Dock hade vi mycket roligt! Tror dock att jag fick rött kort?! Man får inte styra och ställa med tävlingsledaren! 😉 Haha nåja nu vet vi vad vi måste träna mer på och vi har skrivit planering så imorgon kör vi HÅRT! Hejja oss 😀

Lite bilder från idag och tävlingsträningen:

DSC02672
Anns Vira

DSC02803
Niken

DSC02823
du o jag ❤

DSC02837
Framåtsändande träning!

DSC03057
Catarinas Enzo

DSC03067
Hihi kryp

DSC03097
Metallen

DSC02902
En söt liten pup!

DSC02975
Enzo

DSC03029
Frittfölj

DSC03129
Ellen o Iso, härlig attityd!

DSC03139
Iso mot rutan

4 reaktioner på ”TÄVLINGSTRÄNING

  1. Tävlingsträning är verkligen nyttigt… Kul att ses ikväll igen 😉 Och såå kul med bilder på Iso, jättefina är dem. 😀

  2. Man lär sig alltid något av alla träningaspass! tur de;) sen är jag så himla imponerad av dig att du är så duktig på att belöna vovvarna hur de än går på tävling och träning:D de behöver fler lära sig! Du är grym:D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s