FÖRSTA PRIS I LYDNADSKLASS ELIT

Vilken helg! Vilken underbar tävlingshelg för mig och mina guldgossar! 😀

Igår tog Scream LP1 och idag efter 7 månader borta från tävlingar pga operation och annat strul gjorde Unik och jag en strålande comeback! Första pris och klassvinst i lydnadsklass Elit!!!

Imorse innan vi skulle åka iväg och tävla hann jag bara snabbrasta hundarna för att sen kasta dom i bilen då vi ville åka i god tid, tur var väl det då vi blev ståendes på storvägen då det hänt en trafikolycka och sen när vi väl kom iväg så visade GPS:en oss fel så vi var tvungen att stanna och fråga efter vägen, haha typiskt mig och Maria! 😉 Nåwell en halvtimme innan uppropet var vi framme i alla fall!

Jag drog startnummer 2 och det kändes helt okej. Precis när vi uppvärmde så springer det massa barn och föräldrar förbi och massa bilar kommer, ja då ska dom ha en fotbollstävling på planen bredvid, shiit tänkte jag hur ska detta gå! Nåja vi körde! Unik började bra! Gjorde så fina gruppmoment!!

När det sen var dags för oss så att köra dom andra momenten värmde jag upp honom och så fin han kändes. Han var med hela programmet. Lugn, sansad men ändå sånt härligt tryck! Bästa belöningen var idag att vittringen fungerade!! 😀 Skam den som ger sig! Han tog rätt pinne och letade lugnt och fint!! Första gången vi INTE nollar vittringen på tävling – så jävla underbar känsla!! Fick samla ihop mig till fjärren då jag höll på bryta ihop av tårar för den känslan när han tog rätt pinne och att träningen har gett framsteg, den känslan satt fint!! Sen när man ser protokollet måste jag sluta göra alla fula dk;n, haha dom dyker upp överallt 😉

Här är protokollet:
Sittande i grp: 10
Platsliggande: 9,5 (skiftar kroppsvikt)
Fritt följ: 7 (dk, segt sättande)
Stå, sitt och ligg under marsch: 8,5 (dk)
Ink med ställ och lägg: 10
Sändande m lägg o inkall: 10
Apportering med dirigering: 8,5 (dk)
Apportering metall o hopp över hinder: 9 (dk)
Vittringsprov o apport: 8,5 (dk) LYCKA!!
Fjärrdirigering: 9 (rör sig framåt)

Summa: 1a pris på 289,5 poäng och klassvinst!!

Vill även passa på att gratta min finaste vän och träningskompis Maria som även hon tog första pris i Eliten med sin Face på 281 poäng!! Där satt den!!

378158_382312191878618_642411781_nJag och Unik med våra fina träningsvänner Maria och Face!
Dreamteaam!

Så glad jag är! Så underbart glad. 😀

14 reaktioner på ”FÖRSTA PRIS I LYDNADSKLASS ELIT

  1. Satan i gatan, GRATTIS! 😀 Förstår känslan när något bara sitter – går allt annat åt pipsvängen kan man i alla fall vara lycklig för att den saken satt!

  2. Stort grattis till dig och dina superduktiga hundar. Är så kul att läsa att det går så bra för er. De är ni verkligen värda efter allt ni varit med om. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s