LP1!

944285_381937695249401_378746056_n
LP1 Sunsilk’s Quick Scream!!

Tre starter i lydnasklass 1 med tre första pris! I mars debuterade vi när han var 10 månader gammal och nu två månader senare har han LP1, fina lilla svartvita! Du kan du! 🙂

Tanken var inte att jag skulle tävla Scream idag i lydnasklass 1 utan att Unik skulle gå lägreklass spår men magkänslan sa annat då Unik inte kändes riktigt redo så igår kväll ringde jag Överkalix Brukshundklubb för att fråga om det fanns någon möjlighet att jag fick starta Scream istället i klass ett för att jag skulle stryka mig med Unik och det gick dom med på! Så himla guldvärt när dom var så trevliga! Tusen stjärnor till Överkalix Brukshundklubb!!

Det blev en lång väntan för Scream. Klockan 04.00 steg vi upp på morgonen och 06.00 började vi rulla mot Överkalix och inte förens klockan var vid 12.30 så startade vi! Dom hade spårtävlingar också så därför det drog ut på det. Varmt var det också idag men Skriket gick så fint ändå! Är så nöjd!

Han höll ihop trots att jag gjorde endel missar och han kämpade på fint. Han har verkligen alltid så roligt på plan och sånt värmer.

Poängen:
Platsliggande: 10
Tandvisning: 10
Linförighet: 9 (Snett sättande, ngt vid sväng)
Läggande: 0 (Han stod så fint så!)
Inkallande: 9,5 (Avslut)
Ställande: 8,5 (Tar steg)
Apportering: 10
Hopp över hinder: 8 (Slår i)
Helhetsintryck: 10

Summa: 166,5 poäng och en 3;dje placering!

Fina lilla svartvita. Det som jag är extra stolt över är att på hans tävlingar vi har startat (3 gånger i klass 1) så har han fått 10, 9,5 och 10 på helhet! Hur kul är inte det! Åh lycka 😀

9 reaktioner på ”LP1!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s