Skrik inte två gånger, skrik tre för detta var så jävla förbaskat bra!

DSC_2913
Guld trion!

Att efter jobb ta en långpromenad med trion är det bästa som finns. Dom strosar runt lösa och lyssnar direkt man kallar in dom. Oavsett om man möter hundar eller människor så bryr sig inte mina om det, dom går fint bakom mig på bakom kommandot eller sitter fot vid sidan. Sånt är guldvärt. Vi mötte en hel hög människor som var från Norge och dom tyckte min trio var så duktiga. På varsågod kommandot springer dom fram för fulla muggar. Scream hoppar i snöhögar. Unik jagar snöklimpar och Ia strosar runt lite framför, i hopp om att jag ska tappa en godbit. Sånt är guldvärt. Dom är guldvärda!

Nu i några dagar har jag stannat på olika parkeringar och gått ut hårda spår till dom. Mycket roligt och dom sköter uppgiften fint! Är så peppad inför spår säsongen!

Idag när jag satt på jobbet och kollade min facebook så hade jag fått denna text av min fina vän Petra på min logg –  ” Läste just din blogg och halkade in på din youtubekanal sen. Bläddrade igenom några klipp och bara avundas dig! För du är så grym! Och jag håller fast vid att du är min idol! Ville bara säga det! 😀 ♥ ” Jag blev alldeles rörd och tårögd. Så himla fint skrivet av henne och man blir alldeles varm. Jag är omringad av så fina människor som tror på en. Så fina människor i hundvärlden som brinner av hunderiet som man själv gör. Man läser varandras bloggar, pratar, delar tips, tankar och erfarenheter. Sånt är guldvärt. Att jag kan läsa alla era bloggar, följa er läsare på era äventyr.
Tusen tack Petra, du gjorde min dag! Fina du!

DSC_2651-001

3 reaktioner på ”Skrik inte två gånger, skrik tre för detta var så jävla förbaskat bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s