Tiden flyger förbi

Tiden bara flyger förbi. Senaste tiden har jag nästan bott på jobbet. På torsdag går jag äntligen av för att få vara lite ledig. Har då jobbat 8 dagar och blir sen ledig 3 dagar, som jag längtar! Hundarna har ändå fått träning och aktivering, gäller att prioritera rätt 😉 Jobbet. Träning. Sova. Jobb. Man har inte haft så mycket socialt liv och det var ett tag sen man tränade med sina träningsvänner men idag efter jobb blir det iallafall träning med Ann och Anna – längtar!

Lillasyster Tilde har man dock umgåtts med – nästan ett måste. Hon växer ju så det knakar! I april blir hon 6 månader, lilla skrotungen! Hon var på besök här hemma hos mig och gud så hon skratta, drog Scream i pälsan, fångade Uniks tassar och klappade Ia på huvudet. Hundarna hade det jätte kul. Dom var så fina med henne! Hon kan verkligen få hela världen att le när hon skrattar, älskade Tilde!

Nej varit vaken sen 04.00 imorse så man har redan hunnit en promenad med djuren, så har det sett ut länge nu. Slockar och sover 6 timmar sen upp 04.00! Tur man inte har morgontrötta hundar 😉  Nu börja packa ihop sig mot jobbet – ska försöka blogga bättre om träningen för djuren sköter sig så fint.

Ha en bra dag alla!

480762_357312417711929_1641573505_n
Bordsskick och väluppfostrade ungar har jag!

 

2 reaktioner på ”Tiden flyger förbi

  1. Unik ser ut att dö av att behöva vänta på maten :D. Jag behöver dina råd, så jag kanske sms:ar någon dag (eftersom du jobbar så fram till torsdag så är det ju ingen ide att ringa 🙂 )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s