Tack alla!

Tusen tack för alla gratualtioner och fina ord! 🙂 Så snälla ni alla är! Värmer enormt!

Helgen har verkligen varit bra med lyckade tävlingar och i måndags fick Unik ta bort sina stygn och såret hade läkt bra och operationen vart lyckad, så himla underbart! 😀 Nu får han äntligen träna och leva livet igen, älskade bästa Niken!

Imorse tog jag med hundarna ut för att träna och dom skötte sig så fint!

Scream tränger lite och trycker mot mitt ben i friaföljet så det ska vi jobba bort. Sen ska vi fila på hans gripande, han vill gärna stampa apporten med tassarna. Rutan satt dock fint!

Unik har en bit tillbaka för att få tillbaka sitt snygga friafölj som han hade innan op 😉 Så blir det efter 4 veckors vila. Glada apa. Fick dock till riktigt fin signalkontroll! Fjärren satt fint trots vila!

Ia fick köra en klass 2 ruta bara för att få upp lite fart, gick fint. Fjärren är jag så nöjd med och på tävlingen fick man se framstegen vi gjort! Tacka vetja kvällsträning och extern belöning!

Ia har nu bara ett första pris kvar i eliten sen tar hon championtiteln, så himla häftigt. Den ska vi kriga för i sommar!

Med Scream velar jag: Ta LP1 eller hoppa direkt till tvåan men innan vi tävlar en till lydnasklass så blir det spåret! Vi kör mycket hårda spår på parkeringar och han är så duktig.

Har filmat dagens träning! Kanske lägger ut filmen senare men den blev rätt lång, haha..

DSC_2110

DSC_2158

4 reaktioner på ”Tack alla!

  1. Så härligt att höra att Unik fått ta bort stygnen och att han nu kan leva som vanligt och att operationen var lyckad! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s