PLANERING PLANERING

Att träna 3 hundar tar sin lilla tid. Det är oerhört roligt och det är de jag älskar att göra men när man sitter och planerar deras träning vill man ju att det ska bli deras bästa!

Unik och Ia tränar båda inför eliten i lydnaden, ganska praktiskt att ha båda i samma klass 😉 Lägga gruppmomenten är aldrig nå problem med att hitta hundar, haha. Dom har olika saker att jobba på i lydnaden men det är också roligt!

Ia tränas även inför elitspår och elitrapporten, det vi jobbar med mest är framåtsändandet. Hon gör det så fint på träning men på tävling har den alltid strulat! Vi nöter på.
Unik ska även han tränas i brukset men det är lägre och högre momenten och krypet hans börjar se riktigt fint ut även saktagåendet! Peppar peppar!

Scream och jag har precis börjat tränat mer och det är som att träna en 12 veckors valp igen. Men det är förståeligt så mycket som han varit i vila.. Nu är vi igång och vi älskar det! Han är härlig att träna och vill vill hela tiden. Nästa vecka ska vi börja köra hårda spår då planen är att försöka debutera i spåret till sommaren. Men nu ligger mesta fokuset på störningar och koncentration.

DSC_8223

 

5 reaktioner på ”PLANERING PLANERING

  1. Förstår det! Är så imponerad av att du hinner med =) Så himla duktig!

    sv: ja det borde jag nog göra. Funderar på varför han har börjat med det? Men det borde gå att få bort väl?

  2. jag tycker det är fantastiskt att du hinner! Märkte väldigt skillnad bara vi fick hem en till som ska ha sin tid för träning och vara själv med Matte men å andra sidan så har dom mycket ut av varandra =)

  3. Vilken rolig planering 🙂 . Jag som sitter här och tycker det räcker alldeles tillräckligt med en, så har du tre 🙂 . Snart är brukssäsongen igång – Woho!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s