UNIK INLAGD

Vilken jävla dag!

Igår kväll åkte jag in akut med Unik till veterinären då han var dålig. Han hade feber, var trött och inte alls sig själv. Vi fick åka hem igen och jag skulle hålla koll och när vi kom in efter sista kvällsrastningen så var han pigg och sov gott hela natten. Idag på morgonen så var han också pigg, kissade bra ute men sen under eftermiddagen idag så var han dålig, trött, slö och hade jätte problem med att kissa och hade riktigt ont. Min veterinär ringde upp och det var bara att åka in med honom. En ledsen jag lämnade kvar Unik hos veterinären. Just nu vet man inte vad det är mer än att han har problem med snoppen och urinet. Imorgon ska dom undersöka honom och inatt ska dom hålla koll på han..

Mitt hjärta gör ont och jag går sönder. Unik har aldrig varit sjuk och jag har aldrig haft en hund som sovit över på djursjukhus.. Det gör ont och alla känslor svämmar över. Det värsta är att se den man håller mest kär ha ont… Förhoppningsvis får Unik komma hem imorgon efter att dom undersökt han. Det viktigaste är att han blir bra och är i goda händer. ❤

Men jag är lite less att ha sånt oflyt och springa till veterinären 😦 Man vill ju att sina älskade ska må bra och sen är det inte billigt att springa där..

5 reaktioner på ”UNIK INLAGD

  1. Nemen vad är det jag läser?!? Saknar ord…Kan bara säga att jag vet hur det är att vara stammis hos vetten 😦 Det svider både i hjärtat och i plånboken och man blir bara less på alltihop. Håller tummarna för att det är något lätt fixat och att din fina Unik snart är hemma hos dig, Scream och Ia igen!

  2. Förstår verkligen att du blir less på alla dessa veterinärbesök! Just när en hund håller på att bli frisk så händer det nåt med nästa. 😦 Hoppas Unik blir frisk och kry snabbt!

  3. så himmla tråkigt :/ sen är de så sjukt jobbit att lämna kvar sin bästa vän så där 😦 hoppas allt blir bra med Unik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s