Mysig helg

Jag och hundarna har befunnit oss ute i ingenstans och umgåtts med bästa Anna och Lillasyster Tilde. Jag älskar att vara där. Jag har fått sova ut ordentligt, kroppen har vilat och jag är äntligen utvilad.

Vi har sett på film, surrat i mängder, fotat, gapskrattat åt lilla liten. Måste bara berätta; Lillasyster satt i min famn tidigare i eftermiddag och så skratta hon och det var som att hon log för hela världen, gud så lycklig man blev. ❤

Hundträningen har vilat men imorgon ska vi iväg och träna, längtar! Ia och Unik ska drillas massor! Scream ska få kämpa på med vittringen inne och det går så bra, filmade ikväll och la ut på min facebook.

Sen något helt oviktigt men som är ganska onödigt. Unik har blivit fet. Jag skämtar inte; han är tjock. Jag har alltid hållt mina hundar i fin form men den senaste tiden har varit som en dvala då mitt liv varit kaos så hundarna har fått mindre motion och sen har jag bortskämt dom med ben lite för mycket. Anna sa idag att hon tyckte Unik var tjock och Maria sa det tidigare i veckan, haha jag dör. Nu blir det hårdbantning på Unik..


3 reaktioner på ”Mysig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s