Träningsglädje

Från att ha varit i en total dvala så har träningsglädjen kommit tillbaka. Kejdningar, länkningar, detaljer och helhet – Ja Unik och Ia är fantastiska! Tänkte på det igår; Hade Unik fått ta Ias friafölj och Ia fått ta Uniks ruta så hade det varit awesome! Tyvärr är det inte så lätt! 😉 Igår var vi ute 2 timmar och det var så underbart!

Idag efter jobbet tänkte jag köra en sväng igen och sen till helgen ska kennelmamma får kolla på mitt Uniks och friafölj och kanske komma med några ideér.

Hundträning är verkligen världens bästa terapi och jag har saknat det när allt fokus varit på annat håll och orken att träna bara inte funnits.

 

4 reaktioner på ”Träningsglädje

  1. Visst är det underbart när träningspeppen får grepp om en 🙂 Är själv i en dvala för tillfället så kämpar för att hitta tillbaka.

    Sv: Ja, en uppfräschning är aldrig fel. Bort med gammalt och in med nytt, bra för själen har jag hört 😉
    Skulle gärna vilja få följa dig och Scream, då jag går och undrar hur det är med honom. Så om jag får kan du maila lösen till annali84@hotmail.com
    Förstår om du bara skriver för din egna skull och i så fall håller jag tummarna att han skall tillfriskna och läser om era framsteg här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s