STRÖMSHOLM

När man känner att något inte stämmer för magkänslan är inte okej.

Idag var Scream till veterinären igen och han har gått på smärtstillande i 2 veckor samt strikt vila. Min veterinär kände igenom han och han reagerade kraftigt på höger bak längst med ryggen, han vill inte sträcka ut den riktigt och skrek till.. För två veckor sen när vi var hos veterinären röntgade vi igenom ryggen och hans höfter och vi skickade plåtarna till Strömsholm men inget konstigt visade det sig vara på plåtarna, allt såg ok ut förutom då att han reagerade på höger bak när hon kände igenom honom.

Idag vändes allt upp och ner. Nu blir det en resa ner till Strömsholm för att kolla igenom min älskade svartvita där och sen försöka ta reda på förklaringen till varför han har så ont, helt enkelt en diagnos för just nu lever vi i ovisshet.

Jag vill bara skrika. Går sönder bit för bit. Inne i undersökningsrummet kunde jag inte hålla tårarna tillbaka.. Varför händer det här? Varför händet detta min älskade Scream?

En dag i taget är det som gäller nu. Men jag blir orolig. Scream är en pigg hund med sjuhelsikes fart. Han är intesiv och dom enda symtomen han har visat är han skriker till i vissa situationer (började när han var 12 veckor), haltat som liten samt avbelastat benet. Han är ingen hund som visar smärta, han är mer åt ”fullt ös medvetslös sen känner vi efter”

Ni får hålla tummarna för min älskade bejbis. Jag ska försöka hålla ut tills vi ska ner till Strömsholm.


My love

 

5 reaktioner på ”STRÖMSHOLM

  1. Usch, stackars liten. Hoppas de hittar felet fort och att medicin och reabilitering kan starta. Jag har haft lite samma problem på min BC, eller ja, han hoppar lite konstigt på bakbenen, haltar ibland och gillar inte att man tar på dem. Jag vågar verkligen inte åka iväg med honom. Oerhört egoistiskt!!!! Är så sjukt rädd och andra säger att det är typiskt unghund eller BC… Men när jag hör din historia skäms jag och förstår att jag måste ta mig till veterinären… Usch…

    Hoppas du uppdaterar så fort du vet något!
    Håller tummarna

  2. Stackare 😦 hoppas verkligen att det är något litet som går att fixa ❤ Du är en fin matte som ser till din väns bästa, tänk om alla kunde vara så ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s