Australian Shepherd? What?

Nu om några dagar blir min lilla Skrik 7 månader, helt ofattbart vad tiden har gått fort och aldrig i min blekaste aning trodde jag att jag skulle sitta här med en Aussie. När jag kollat på raser förut som man vill ha någon gång i framtiden så har aussie aldrig varit ett alternativ, visst har man träffat fina aussies men inte så att man känt wow en sån här ska jag ha. Hur det kommer sig att jag tog Scream är ganska sjukt.

Jag följde kullen redan från födseln då Maria som är uppfödare till Skrik är en utav mina bästa vänner så nog hängde jag mycket i valplådan. Jag hade ju bara Unik efter Sinus bortgång och en till hund ville jag ju ha men frågan var vilken ras, någon till kelpie var inte aktuellt men jag visste att jag ville ha en hund med mycket i sig.

Jag hade ett öppet sinne angående en valp ur Screams kull, jag tänkte att jag ser hur dom utvecklas och om det är någon som tilltalar mig. Jag var med och döpte alla i kullen och hur vi kom på att Scream fick sitt namn var för att han skrek hela tiden men inte visste jag då att han senare skulle bli min. Tiden gick och ju äldre dom blev desto mer fastnade jag för den svartvita lilla valpen som var överallt och ingenstans. Han var helt galen, när han ville ha något skällde han, när han sprang runt skällde han och han var orädd och tog plats. Han stack ut för att han var så himla galen. Det stod ju bara mitt namn på denna lilla svartvita dåre och honom måste jag ju bara ha. När jag väl hade bestämt mig så kändes det som att en lättnad trillat ner från bröstet, allt kändes så himla bra och jag längtade att få hem min lilla bäbis. Ni vet när allt känns sådär super bra och när man väl bestämmer sig känns det som att man svävar på lycka?

Nu sitter jag här 7 månader senare med min svartvita vän och nog är han otroligt fin. Social, orädd, trevlig, trygg i sig själv men bäst av allt han är helt galen! Att det finns fart och krut i lilleman går inte att missa. Han är verkligen ett guldkorn och världens bästa aussie. Om någon skulle fråga mig idag om det blir en till aussie i framtiden skulle svaret bli nej – jag sitter redan här med en oerhört fin kille och han går inte att toppa! 😉

Jag är så tacksam att jag fick chansen att träffa Screams pappa, träna lite med honom och se honom träna med sin husse! Det var roligt att se och Screams pappa är verkligen en fin kille!
Screams mamma har jag känt länge. En fin tik som man bara kan tycka om!

Tack till Maria för att jag fick köpa min älskade dåre och för att jag fick välja just han.
Tänk att något så oplanerat kan bli så bra!

5 reaktioner på ”Australian Shepherd? What?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s