NY STRATEGI OCH TÄVLING

Idag innan jag och Unik skulle tävla Eliten än en gång hade jag en ny strategi som faktiskt funkade perfekt! Jag är så glad och tacksam för att jag har en sån grym vän och träningskompis som Maria – vem går annars upp 04.30 och åker 2 timmar tidigare till tävlingen för att vi ska hinna gå ut ett spår till Unik innan han ska tävla? Tack fantastiska vän! 🙂

Unik och jag hade startnummer 2 och det kändes som ett bra nummer! Jag är nöjd över min lilla kille idag; han är nyss fyllda 2 år och har presterat så fint. Tävlat sen han var 10 månader men är inte så tävlingsvan. Han var lite disträ idag och störningsnyfiken men man får tänka på att han är ung och mycket hormoner simmar runt i lillvirveln.

Det är så härligt att se på filmen för ju mer moment vi kör ju galnare blir han och det trots att ha spårat innan och gått upp astidigt, underbara galning!

Idag spelade även mina nerver in, jag var sjukt nervös och innan jag skulle in på tävlingsplan var det några som hyllade min gråa kung Sinus och det är känsligt att prata om honom, man tror sig klara av det, att prata om honom sådär men jag är inte där ännu. Jag är iallafall sjukt tacksam för alla fina ord som sas om han. Att folk som jag inte känner kommer fram och pratar om honom och minns honom för dom har sett han tävla., det betyder oerhört, älskade Sinus lämnade verkligen ingen oberörd!

Nåja tillbaka till tävlingen här kommer betygen;

Sittande i grp – 8
Platsliggning – 8
Fritt följ – 6,5 (helt förståeligt, han var disträ, trängde och var allmänt knasig?!)
Zäta – 0 (jag tappa bort mig och vinkla helt fel så bröt hela momentet)
Inkallning – 0 (förstår inte varför vi fick en nolla här? Jag gav dk åt honom?)
Rutan – 10 (woop)
Dirrapport – 10 (yeah!)
Metall – 9
Vittring – 0 (jag borde inte ha kört det, han blir för het..)
Fjärrdirigering – 7,5 (fina skiften men dk på ligg)

Summasummarum? Kaka av allt men vi har med oss en erfarenhet rikare och jag bröt inte! 😉 Vi nollade bort 100 poäng pga mitt failande och det är mkt poäng i eliten, där kostar alla små missar! Jag är sjukt nöjd med alla andra moment utan friaföljet.. När han får alla bitar på plats kommer det bli bra! Han är så ung ännu och vi ska tävla flera år till!

Det här var min och Uniks sista tävling för i år! Nu ska han gå på vila över vintern och vi ska fokusera på andra roliga saker som tex träna mycket störning, länka och pondus mellan momenten samt fysträning!
Nästa år blir det främst fokus i brukset, spår och rapport! Grymt 🙂


Min bästa vän!

3 reaktioner på ”NY STRATEGI OCH TÄVLING

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s