BYGG UPP MIG IGEN

Nu kan jag andas ut. Gråta. Skriva. Sätta ord på känslorna. Sväva iväg…

Scream min älskade lilla aussiedröm, min fina lillkille.
Scream är väldigt lik Sinus på många sätt, intensiv, håller igen om han skadar sig, visar ingen smärta och är verkligen överallt och ingenstans. I vissa situationer till och från har Scream skrikit till och jag har direkt tänkt ”åh nej!” Jag har studerat han men senaste tiden har dom kommit mer tätt  och magkänslan har inte varit okej så boka en veterinärtid var bara ett måste..

Idag var det dags och jag är så glad att vi har så bra veterinärer att vända oss till här!
Idag fick jag ”min” veterinär. Hon har jag haft när Rebell var dålig, när Sinus var dålig och nu idag hade jag henne till Scream. Hon kände igenom han och han reagerade som jag anade – högerbak upptill. Han ville inte sträcka ut sig. Veterinären sa ”Ja du brukar ju inte ha fel” när jag berättade att något inte stämde med lilla Skrik.

Sen tog vi in han och röntgade igenom höfterna och ryggen och det man kunde se var att sista kotan var mindre än dom andra. Om det har att göra med att man skriker till ibland vet man inte men vi bestämde oss för att skicka plåtarna till strömsholm och nu är det bara vänta. Scream ska gå på smärtstillande och strikt vila tillsvidare… Jag hoppas innerligt att det bara är någon inflammation och att han snart blir bra igen, helst igår liksom..

Jag orkar inte. Det är så känsligt. Allt blir för mycket. Det är bara 8 månader sen Sinus somnade in och det blir så mycket flashback. Scream är ju inte ens 7 månader?! Det här är inte okej! 😦 Fan alltså..

Man gör allt för sina älskade hundar, jag lever för dom och se dom ha ont till och från gör så man går sönder, gång på gång. Hjärtat slits itu och man lider.

Scream är världens skönaste kille. Han har stor personlighet och jag tycker så mycket om han och han älskar livet så mycket, varför varför ska han gå igenom det här? Min lilla svartvita bäbis som älskar livet och mig över allt annat. Livet är så förbannat orättvist!

Fina Scream jag ska göra allt jag kan för din skull och tillsammans klarar vi det här!

19 reaktioner på ”BYGG UPP MIG IGEN

 1. Du har inte funderat på vattensvans? det fick en av våra hundar.. och symtomen låter likt som vår hund fick för ett tag sedan.

 2. Det kan ju inte vara sant! Jag håller tummarna så hårt jag bara kan för att det bara är en inflammation som snabbt går över! Kram!

 3. Jag trodde inte att det var sant då jag läste ditt SMS. Jag förstår bara inte hur det har gått till, INGEN har sån otur! Stor kram!! Jag finns här!

 4. Nej men vad händer fy tusan inte en gång till tänker på er och hoppas att det bara är en inflammation!
  Måste fråga också har inte stubbavansar annorlunda kotor överlag?

  • Jo men man vet inte oom stubbsvansar sådär mycket överlag och man såg att den var mindre. Strömsholm ska få läsa av plåtarna och se om dom kan se något avvikande.

 5. Nei, men Malin när skal du få ha tur, hoppas värkligen att de går bra med Scream och att de inte är nått alvarligt ❤

 6. Kan inte förstå att vissa människor gång på gång ska känna på livets hårda väg :(???
  Alla tummar och tassar hålls här hemma på att det är ”lätt” fixat!!!
  Vet knappt vad jag ska skriva för det känns bara overkligt att det drabbar just dig IGEN????
  Kramar ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s