PS I LOVE YOU

Skulle någon ta fram ordlistan för att försöka förstå hur det känns att förlora en bästa vän skulle ingen hitta ordet som beskriver hur det känns just här och nu; man kan slå upp sorg, saknad, förtvivlan, längtan, ångest, smärta, helvete och läsa allt utifrån och in men trots det skulle ingen förstå. Det man känner här och nu förstår bara jag. Man kan dela ens sorg, känna med någon men ingen kan säga till dig hur du ska hantera det, vad du ska göra, hur länge du får sörja och när du måste gå vidare.

Det är snart 8 månader sen Sinus somnade in men fortfarande har jag dagar då tårarna bara rinner, jag hatar världen och förbannar orättvisa. Bitterheten tar över allting och jag blir arg. Arg på att just Sinus skulle bli sjuk. Arg på mig själv. Arg att jag inte kunde hela honom. Arg på hela världen för att jag inte fick behålla mitt älskade S-barn. Det är okej för mig att känna så. Jag måste känna så, låta allting ha sin gång och ta sorgen bit för bit.

Jag tänker tillbaka när han somnade in och hur jag mitt i sorgen inte klarade av att gråta nåmer. Allt jag kände inom mig var ilska, förtvivlan och ångest. Från att gå till att gråta alla tårar i världen och sen bara känna sådan ilska; ja det var skrämmande. Jag stängde även av. Jag orkade inte ta itu med allting. 2 månader efter hans bortgång fallera allt totalt och från att ha trott man kunde hantera sorgen till att inte förstå något alls. Jag hade inte ens tagit itu med sorgen. Jag hade bara stängt av.

Nu kan jag le inombords när han kommer på tal. Jag känner mig hedrad att jag fick dela mitt liv med världens ballaste hund i 3 hela år! Att jag fick somna och vakna bredvid min drömhund varje dag i 3 hela år, det är värdefullt.

Visst önskar jag hellre att jag hade fått ha Sinus vid min sida ännu längre, uppleva mer saker tillsammans men någon hade andra planer för honom, viktiga planer och att vi fick 3 år tillsammans betyder så mycket ändå. Vi hann med mycket tillsammans under den korta tiden och tillsammans var vi oskiljaktiga.

Jag älskar dig så oerhört min fantastiska gråing.
Jag saknar dig.
Jag tänker på dig.
Jag längtar efter dig.

och..

PS. I LOVE YOU

7 reaktioner på ”PS I LOVE YOU

  1. Vad fint skrivet, sitter här med tårar i ögonen och kramar på en gång mina fina små prinsessor och berättar hur mycket jag älskar dom!
    Kramar till dig!!!

  2. 8 månader är ju ingenting när det handlar om sorg och saknad. Av det jag fick se av Sinus verkar han ha varit en fantastisk hund. Kram till dig Malin.

  3. Ååh nu får jag tårar i ögonen här också.. Blir ledsen samtidigt som jag blir glad. Du är ju så lyckligt lottad som fick tre fina år med underbara Sinus 😀 ❤

  4. Får tåror i ögonen när man läser finaste grå de var värkligen ni två mot värden Sinus kunde inte haft de bättre en oss dig ❤ och jag kommer aldrig glöma när han fick mig att trilla omkull han var värkligen en underbar hund ❤ och som Petra säger du är värkligen lycklig lottat som har haft sån tur att få ha en så underbar hund vid din sida, inte alla har så tur ❤ Kram ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s