TACK!

Åh vad era kommentarer värmer, tusen tack ni alla! 🙂

Igår tränade vi lydnad och det hela gick bra!
Maria kommenderade igenom mig och Unik i hela eliten och helheten såg inte så dålig ut, nu vet vi vad vi måste pilla vidare på. Han hade härlig attityd!

Ia fick köra igenom brukslydnaden – framåtsändande prio ett! 😉 Tanten skötte sig bra och det känns okej! Ska få henne lite mer säkrare på sakta så blir det ännu bättre. Vi tränade även lite kryp och det gick också bra, fin position och låg bak.

Scream fick inte träna något. När jag tränar Ia eller Unik sitter Scream i bilen och stressar upp sig, skäller och gapar samma när han sitter kopplad och väntar på sin tur – det har blivit bättre MEN långt ifrån så bra som jag vill. 😉 Så han får lära sig att ha tråkigt och ibland när man är iväg händer det inte alltid något. Sjukt tråkigt tycker Scream men nyttigt tycker jag!

Idag efter jobbet blir det spår för alla 3!


Fina Unik


Fina Ia!


Fina Scream som kör runt

3 reaktioner på ”TACK!

  1. Brorsan har samma problem med att vänta på sin tur. Efter att ha lagt ner massor med timmars träning på detta har vi nu lyckats få honom att ligga lugnt i bilen och vara uppbunden korta stunder när jag tränar med andra. Men vi har lång väg kvar till målet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s