Some die young

Saknad.Kärlek.Lycka.Bästavän.Dyrbarskatt.Prins.

2012.08.14 – Ett datum jag kommer minnas föralltid, så länge jag lever. Just detta datum tog jag ett allra sista farväl av min älskade gråing. Just detta datum hade Sinus varit borta ett halvår, kan ni tänka er? Ett halvår har jag andas utan min älskade gråing, det har inte varit lätt är fortfarande inte lätt varje dag men varje sorg har sin gång.

Många bryr sig inte om att räkna dagarna men jag räknar för det betyder något för mig. Att varje månad på just den 14;onde göra något speciellt för Sinus skull så han ser att jag sänder dom största kramarna till honom.

Jag klarade inte av att hämta ut Sinus aska så min vän gjorde det och hade det i tryggt förvar hemma hos henne tills jag var redo att ta itu med det, tusen tack för allt Catarina. Jag hade i tanken att jag skulle sprida hans aska exakt ett halvår efter det att han fick somna in och det gjorde jag just det datumet 2012.08.14.. För mig är det viktigt att sånt här blir speciellt. Jag vill göra allt för Sinus och han förtjänar att vara fri därför ville jag inte behålla hans aska i en urna föralltid.

Vid min sida hade jag Unik, vi gjorde det tillsammans. Att hålla i Sinus urna ett halvår senare kändes hemskt, jag hade inte klarat av att hämta ut den, se den så hur skulle jag då klara av att sprida den? Jag klara det. Jag tog mig samman och andades.

Jag och Unik vandrade längs stranden, jag satte mig på en sten och Unik sprang runt. Jag lyssnade på låten ”Goodbye my lover” och tårarna rann längs mina kinder och inom mig bubblade känslorna tillsammans med tusen tankar. Jag kände just ögonblicket innan jag spred hans aska att jag släppte taget om det sista jag har kvar av honom men jag vet att det inte är så. Jag har Sinus inom mig varje sekund, tusen bilder på honom, på oss och filmer från alla våra upptåg. Hans namn är tatuerat på min skuldra och i mina drömmar är han föralltid med.

Farväl mitt hjärta. Flyg med vinden längs vattnet och kom ihåg mig. Saknaden är hemsk men jag kämpar på för din skull så som du kämpade på och höll ut så länge för min skull.

Min högt älskade prins. I love you.

9 reaktioner på ”Some die young

  1. Så himla fint! Blir alldeles tårögd av att läsa. Ta hand om er!
    Ang. Rock så har jag inte mätt honom. Vet inte ens hur hög Juni är så ingen aning faktiskt 🙂

  2. Och där rinner tårarna…igen.
    Underbart skrivet och att räkna dagar och minnas datum är något som alla djurägare gör som har upplevt det fantastiska samspelet mellan djur och ägare.
    Nu är Sinus själ fri och han kommer följa dig och dina guldgossar från en smärtfri plats.
    Krama dina 4-beningar lite extra i natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s