LYCKLIG

Idag kan jag äntligen andas ut. Idag var det dags för omröntgen av Uniks höfter samt köra en ny plåt på ryggen och allt såg bara fint ut! Sist jag röntga han, var för ett halvår sen och när man kollar på plåtarna nu kan man inte tro det är samma hund (det var en förjävla dålig plåt som gick iväg första gången!!) Hans rygg är fin och det finns inga extra kotor någonstans vilket känns så skönt. Åh älskade kelpie vad jag tycker om dig!!

Innan vi for och röntga Unik gick jag och Ia ett elitspår inför tävlingarna till helgen och det var mitt första elitspår någonsin så jag är mycket nöjd för det gick bra! Hon jobbade på så fint och det är en fröjd att gå bakom henne i linan, duktiga fina Ia! Nu taggar vi oss inföör helgen, kan gå hur som helst men att vi ska ha roligt!!!


Jag älskar er!

6 reaktioner på ”LYCKLIG

  1. Så glad för er skull! Du kunde inte fått bättre nyheter, har tänkt på dig så mycket den senaste tiden. Hoppas lyckan vänder nu så du och dina älsklingar får må bra!

  2. Hej vilken söt bild 🙂 Och vilken tur att allt såg bra ut! Ush det är så hemskt när man måste oroa sig för sina fina fyrbenta kompisar :/ De ska bara alltid må bra tycker ja 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s