Valpen med noll självbevarelsedrift

Det tränas för fullt här hemma på våran gata i stan! Jag och Ian har inte haft många veckor att träna tillsammans och jag är gode nervös 😉 Men Ia är en fantastisk hund och jag är så glad att hon får vara här! Ibland när hon ligger på min mage i sängen så ser jag Sinus i henne, det värmer i hjärtat. Dom har samma glada, vakna blick. Det kan gå hur som helst på tävlingarna men ett som är säkert är att vi ska ha roligt!! Wiho!!!

Unik tycker det är roligt att morsan är här och ibland när hon är på humör så jagar hon han och skäller. 😉 Unik älskar att bli jagad! Scream funkar också fint med henne och han har lärt sig läsa hennes singnaler, vad som är okej och inte, haha.

På tal om Scream eller ska jag säga valpen med noll självbevarelsedrift? Helvete han flyger fram! Idag hoppa han nerför ett stup och jag var säker på att han brutit vare ben i kroppen men som tur var inte, han blev nog bara några hjärnceller mindre. 😉 Jo! Jag har även anmält han till sin första utställning, hör och häpna! Tycker det är så bra träning så det kan han gott roa sig med.

Nu ska valpen snart tränas och dom stora ska få långpromenad och sen drar jag på jobbet igen, hare gött alla!

Imorgon får ni gärna vara så gulliga att hålla tummarna för Unik!

Lycklig valp!


Mina gossar.

8 reaktioner på ”Valpen med noll självbevarelsedrift

  1. Kul med utställning! Vi ska hålla tummar och tassar 😀
    Haha vad det gäller självbevarelsedriften.. Billy är precis likadan.. man får hålla andan när de far runt och tokar sig. Knäppisaussies!

  2. Han börjar bli stor fina killen -högbent och ynglig 😉
    Nixon är också helt tokig… för ett tag sen fick han ryck inomhus och hoppa rakt in i fönstret. Våra valpar kommer nog inte bli särskilt smarta, hjärncellerna verkar vara få hahaha 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s