Håll hoppet uppe

Igår var en riktigt tung dag. Jag bröt ihop i tårar och ringde bästa morsan Anna som även är världens bästa uppfödare! Unik har varit halt sen förra onsdagen och igår var det värre än någonsin trots koppelvila och ingen träning. Han ville inte stödja benet, belasta fel och vingla med bakdelen. Anna tog med han till veterinären idag då jag jobbade, tusen tack för det! Medans jag väntade på uppdatering hur det gått for hundra olika diagnoser genom mitt huvud. Unik har ju dåliga höfter så jag hann tänka det värsta.. När Anna smsa och skrev ”Han är INTE döende!!’ – slängde jag mig på luren och ringde henne. Två olika veterinärer hade känt igenom han, vridit och böjt han men ingen större reaktion förutom när dom känt på trampdynorna, han hade väldigt slitna trampdynor och en spricka på höger tass bak – den han haltar på – men han rotera även höften när han gick, det dom kunde se som såg annorlunda ut men annars såg allt bra ut.  NU håller jag tummarna att det bara är trampdynan som gör så ont OCH att han blir haltfri och frisk fort! Han ska gå på rimadyl några dagar, vila sen gå på mjukt underlag och sen ska vi in och röntga han om 2 veckor.
Håll tummarna för min finaste Niken.

Annars känner  jag mig lite matt. Visst förstår jag hundar skadar sig åså men att det alltid ska vara något? 😦 När dom har ont blir jag så ledsen och jag får sådana flashback från Rebell och Sinus sjuktid.. Sen är jag sjukt less på veterinärbesök hit och dit.. Känner mig offroad, hade anmält han till tävlingar också i augusti, lydnaden och rapporten men det får vänta nu. Huvudsaken är att min prins blir helt frisk så vi kan träna tillsammans igen och att han mår bra. Åh älskade Unik du är så bra.

Är en känslig period överlag, kanske därför jag är extra blödig. Snart har Rebell varit borta i 2 år och Sinus i 6 månader, det gör ont i mig. Att tiden har gått så fort? Jag tänker på dom båda varje dag, jag viskar ofta hur mycket jag älskar dom och tittar ofta på bilder då dom fanns vid min sida. Älskade R och S.

Fina U och S.

7 reaktioner på ”Håll hoppet uppe

  1. Håller tummarna för att din fina Unik snabbt blir frisk. Vet exakt hur du känner med veterinärer hit och dit, lever själv ett sånt liv med mitt skägg 😦 Vissa dagar känns hopplösa. Håller tummarna hårt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s