True friendship?

Igår tog jag och Unik äntligen en cykeltur efter 4 veckors uppehåll pga skadad tass. Unik älskar att cykla, han hoppar runt och svansen går som bara den 🙂 Är så underbart, bara vad ute med min bästa vän och skingra tankarna.

Har funderat mycket på sista tiden. Jag blir ofta besviken på människor, när jag ser hur dom ljuger och beter sig illa mot andra. Speciellt folk man har i sin närhet, som ska vara ens vänner som man har litat på men mest förvånad blir jag hur andra kan vara så förbannat blinda? Man måste nog skapa sin egna uppfattning om andra men ska det gå så långt att någon ska behöva göra någon lika illa innan man förstår att ”ah, den här var visst inget att lita på” Jag vet inte.. Blir så fundersam men man kanske inte ska förstå sig på mänskligheten.

Jag har många fina vänner utspridda runtom i Sverige och jag värdesätter dom alla högt. Jag skulle kunna gå igenom eld för doms skull. Jag har fina vänner jag umgås med här där jag bor och andra man umgåtts med som man tror är ens vänner men som i slutändan ljugit för en, snackat skit och sånt är inte okej. Jag har blivit sårad oerhört av någon jag trodde var min vän och det gör ont än idag, det sätter som sina spår om man säger så..

Men jag skulle inte klara mig utan mina fina vänner jag har idag. Många gånger när jag det krisar finns dom där baki hörnet, ställer upp och har hjälpt mig med hundarna åså – tack alla ni underbara! Ni vet vilka ni är. 

I slutändan ser man vilka som är ens riktiga vänner och vilka man kan lita på, vägen dit kan vara taggig och svår och man kan stöta på riktiga stolpskott men man får tänka att dom som består är dom som blommar finast och man är glad att just dom är ens vänner.

True friendship 

20120711-083804.jpg

4 reaktioner på ”True friendship?

  1. Det är så sant det du skriver. Under mitt senaste halvår har jag lagt ner det där med att försöka förstå sig på människor. Idag försöker jag rikta energi till mig själv och till de personer som trots en del händelser står kvar vid min sida och peppar. De andra är inte värt det. Det är svårt och man blir ledsen många gånger, men det är då man slår en pling till den som fortfarande finns kvar just där för dig.

    Sen går det inte komma undan att trots att ens fyrbenta har fått ta många smällar med sorg och förändringar att dom är ens bästa och starkaste stöttepelare som finns 😉 Hoppas du kan jobba med dina tankar så du bara känner av positiv energi om ett tag. Allt blir så mycket lättare och man mår själv mycket bättre. Pussa och krama om dina fina grabbar och njut av livet!

  2. Det finns mycket knäppgökar därute, har också haft oturen att träffa på ett par stycken.
    Men det är som du skriver: i slutändan ser man vilka som är ens riktiga vänner och vilka man kan lita på. Kram till dig & pojkarna ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s