YOU WILL NEVER BE

”För året 2012 har jag många planer. Drömmen om att jaga sm poäng med Sinus finns där. Tävla rapport med Unik och såklart spårtävlingar för båda gossarna. Annars är det röntgen och Mh för Unik och Sinus ska göra MT. Men nu är det ju inte 2012 ännu och allt kan hända. :)

Ett stycke jag hitta från ett blogginlägg jag skrev 3 December 2011.. Jag får knivhugg i magen när jag läser det. Nu har jag inga planer, ta dagen som den kommer är mera jag nu. Jag tänker inte våga eller hoppas att nästa år blir bättre och jag tänker inte göra stora planer.

Senaste veckorna har det varit mycket i huvudet, mycket sömnlösa nätter, mycket Sinus, mycket trött och sliten jag, mycket obalans och mycket sorg. Ibland är det bara så. Det blir för mycket. Sen är det en känslig tid för mig nu så jag ber om ursäkt till alla om jag verkar off till och från. Om en månad är det två år sen Rebell somna in och om två månader är det sex månader sen Sinus somna in.. En fruktansvärd tid. Så fruktansvärt att tiden bara går på som vanligt..

När man saknar dom så mycket så att hjärtat blöder.

6 reaktioner på ”YOU WILL NEVER BE

  1. Skickar många kramar, tankar och styrka till dig! I mina ögon så är du en helt fantastisk person, och jag vet att du kan gå hur långt som helst. Kramar i massor! ❤

  2. Usch det öär verkligen en jobbig tid du går igenom och jag vet hur det känns och jag vet hur rädslan är efteråt att förlora äänu en hund, efter 4 hundar som fått avsluta sina liv för tidigt ärjag glad för varje dag jag får tillsammans med dom jag har nu och jag gör som du planerar inte lever i nuet det är vår tur att fåha gamla hundar nu inte sant ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s