Eftermiddagsbesök hos bästa uppfödaren

Idag har jag och gossarna spenderat eftermiddagen hemma hos Uniks uppfödare, strålande sol och träning! Kan inte bli bättre 🙂 Unik fick köra igenom frittfölj och platsliggning med skott (första gången!) Det gick mycket bra med båda och. Friaföljet fick Anna klicka när han var i rätt position och inte höll på med känguruskutten, kändes som vi kom en bit på vägen iaf.

Sen körde jag Ia i framåtsändande, bäst att träna lite om jag ska tävla henne i elitspår i höst 😉 Första gången jag körde ihop hela momentet med en hund men så jävla kul det var! Ska börja nöta in det mer kontinuerligt på Unik också.

Scream fick mingla runt och bekata sig med massa galna kelpiesar och mallar 😉 Han skötte sig så fint och är så himla cool. Han, Vittra, Sookie och Vix lekte på rätt mycket men det är klart han tyr sig till kelpie – finns ju ingen bättre ras!

Nu till kommande veckan går jag på massa jobbpass, är ledig på onsdag och sen först nästa vecka på måndag, phu! Menmen bara le och vara glad, kunde varit värre! Utöver jobb blir det träning med hundarna, ja som vanligt då 😉

PUSS! En liteeen sötsak sa hej till oss idag.

3 reaktioner på ”Eftermiddagsbesök hos bästa uppfödaren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s