Nä, det är bara inse..

Bloggen blir tyst framöver. Har tappat gnistan… Sidan kommer vara kvar för jag vill kunna gå tillbaka och läsa om det jag skrivit, speciellt när Sinus fanns vid min sida.

På lördag är det två månader sen han somna in och det gör ännu så ont. Livet blev aldrig detsamma efter hans bortgång, min vardag gick från trygg till otrygg och hur mycket jag än önskar och hoppas så kommer han aldrig tillbaka. Man läser bloggar där folk skriver ”aldrig utan dig vid min sida, jag vet inte hur jag skulle klara mig utan min fina hund” – Jag vet och det är förjävligt. Man töms på känslor och orken försvinner.

En dag i taget. I förrgår kollade jag på en film på mig och Sinus och jag bröt ihop. Men samtidigt kom ett leende. Tänk att jag har fått dela min vardag med världens bästa hund. Uppleva vardagen och livet med världens mest underbara Sinus. Jag tackar han för allt och jag älskar han så oerhört mycket. Saknaden finns här alltid och ibland känns det som den kväver mig. Den kommer bli lättare med tiden men det tar tid och det får ta den tid det tar. Om folk förstod mitt och Sinus band, våran relation och vad han betydde för mig så skulle alla också förstå varför jag har så svårt att gå vidare, varför jag saknar och har så svårt att gå igenom sorgprocessen.

Älskade Sinus du är saknad. ❤

20120412-090423.jpg

10 reaktioner på ”Nä, det är bara inse..

  1. När orden inte räcker till eller ens säger hälften av vad som är tänkt, så avstår jag och bara skickar dig en stor kram, men med en uppmaning – sluta inte skriva, även om du inte vill dela med dig här så skriv, du har orden och du kan förmedla känslan. Det har hjälpt mig en hel del, men jag har bara skrivit när jag känt för det, men det är oerhört skönt att kunna gå tillbaka till det senare och läsa om det, flera gånger.

  2. Sorg tar tid. Jag tror det tar mer tid ju mer man är knuten till hunden och det var ni, det är ni och då tar det tid.

    Synd att bloggen tar en paus, för jag ser det som en paus. Jag har inte hunnit läsa här som jag har önskat under påsken, men jag ska ta igen det i helgen.

    Kram!

  3. Trist om du slutar blogga, jag hoppas också att det bra är en paus. Hur ska jag annars få reda på hur Bönans halvbror/kusin/brylling? sköter sig och vilka tokigheter han hittar på? Dessutom gillar jag när du kommer med träningstips och filmer! 🙂
    Sorg tar tid men tro mig, jag är en gammal tant, (nästan i alla fall 😉 ) det blir bättre!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s