Fin dag i Piteå.

Haft en toppen dag i Piteå! Hundträning, fotograferande och skratt med goa människor! 🙂 Unik och Ia har skött sig kanon.

Ias frittfölj börjar verkligen kännas bra! Vi har jobbat mycket med att få bak henne och det går strålande. Hennes inkallning var också super fin, snabbt ställande och kanon läggande!

Unik fick köra ett frittfölj med kommendering och jag blir inte klok på mig själv. Ibland är jag alldeles för petig och överlag går Unik riktigt fint frittfölj och dom som ser han tycker det ser jättefint ut men min känsla känns inte bra efteråt, det känns som det ser sämre ut än vad det faktiskt gör. Såg filmen nu och han går riktigt bra! Nu ska jag sluta vara så himla petig och känna att fan så bra hans frittfölj är för det är den! 🙂 Visst kan man alltid peta vidare på saker men det är fint, han är fin.
Vi tränade igår också och då gick han super bra! Vittringen så braa!!

Sen tränade jag även Ann-Charlottes goa border collies! 🙂 Twix och Nova. Så himla duktiga och det var riktigt roligt att träna med dom! Man lär sig så mycket bara av att träna med någon annans hundar. Tack för lånet AC!

Slänger in en film nu på Unik. Det här är filmat innan vi skulle åka hem 😉 I slutet lattjar jag runt och börja slänga in lite freestyle trix. Roligt på våra träningar har vi alltid! 😀

Imorgon kommer bilder från dagen jag fotat och sen bilder Tessi tog på mig och jycksen!

4 reaktioner på ”Fin dag i Piteå.

  1. Du är så duktig, Malin! Som jag sagt förut: DU ÄR GRYM! Inse det och var inte för hård mot dig själv ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s