DEN FANTASTISKA AVKNAPPEN

Unik har alltid haft en fantastiskt avknapp i alla situationer. Han har aldrig hetsat sig fram genom livet. Ända sen valp har man kunnat koppla han medans man tränat Sinus och han har suttit och väntat tyst på sin tur. Numera lägger han sig och sover och väntar. 😉 Det spelar ingenroll om 3 hundar tokskäller, han tittar bara förvånadsvärt mot dom och undrar vad dom håller på med. Är tacksam för denna avknapp. Lika snabbt som han kan slå om till off kan han slå på till on. Guuuldväääärt!

Igår var vi och träna agility. Mycket duktig lill Nik – slalomet börjar kännas helt ok, kontaktfälten är helt åt fanders, likaså min handling men man kan inte få allt på en gång 😉 På fredag ska vi iväg med Nattis så ska hon hjälpa oss få till largehöjden på hoppen!

Igår kom även en kvinna fram och fråga om jag kunde hjälpa till med hennes hund och självklart ställer jag upp. Jag älskar att lösa problem och hitta lösningar till allt. 

Idag blir det träning med bästa Maria och hennes aussiegäng och snartsnart får underbara Face sina valpar och det ska bli så roligt att se vad det är för guldklimpar som säger hej till världen! 🙂

5 reaktioner på ”DEN FANTASTISKA AVKNAPPEN

  1. Så klart de vill ha din hjälp! Det får ju jag med och det är GULD!

    Sting har inte riktigt lika bra avknapp som Niken, men den är helt tillräcklig 🙂 . Även om jag också skulle vilja ha en hund som somnade då den pausade 😉 .

  2. Duktig han är! Somliga föds med den och andra måste jobba på den, men det är väl som vi människor också 😉 Fokus har jag fått slita hårt för att hitta den men skam den som ger sig, att han kan ligga tyst och avslappnad medan de andra kör agility gör mig alltid riktigt förvånad 😉

    Vad skönt att han t om kan sova när andra kör! Bra att vara utvilad när det är dags att arbeta igen 😉

  3. Avis 🙂 inte har mina nått som henter AV x’) men nu har nu Uniken en sjukt duktig matte med 🙂

  4. Aha! En olikhet 🙂 Bönan kan minsann få för sig att låta lite om han inte får vara meeed och träna. Den där tokiga stilen med pinnen är däremot på pricken!
    Jösses vilken balans han har, undrar om jag vågar testa något liknande..?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s