Bilderna på Sinus som Nattis tog – minnesvärt!

2 veckor av sorg och saknad. Tiden går fast det känns som den står stilla. Sekunder blir minuter och veckor kommer snart bli månader och månader kommer snart bli år.. Vissa dagar är tyngre än andra, då drunknar man i sina tårar och det känns som saknaden kommer äta upp en inombords. Andra dagar kan man skratta åt alla minnen, tacka Sinus för den fantastiska tid man fick med världens underbaraste, tacka för alla år och allt han lärt mig.
En dag i taget..

Det går inte en sekund utan att jag tänker på honom. Alltid finns han i mina tankar och han kommer alltid ha den största platsen i mitt hjärta.

Idag är en tung dag. Vill bara gräva ner mig.. Saknaden är hemsk och allt jag vill är att ha han vid min sida igen. Inatt drömde jag om dagen, sista dagen då vi var tvungen att ta farväl föralltid och föralltid är en lång tid…

Nattis kom idag förbi med alla bilder hon tog på Sinus. Jag bad henne fota honom och tack fina Nathalie! Bilderna blev underbara och du är så duktig! Att ha dessa bilder betyder allt för mig och alla bilder utrstålar sin speciella känsla.
Tårarna bara rinner, min älskade underbara Grå. ❤


Världens bästa träningskompis

Älskade underbara

Kärlek

Älskade du!

Bästa vänJag älskar dig

FöralltidHjärtat

Älskade

Jag var så lycklig med dig

Älskade ängel!

Jag behöver dig.Bästa

Mina älsklingar

Jag älskar er


Puss!Jag kommer aldrig glömma dig min underbara skatt!

12 reaktioner på ”Bilderna på Sinus som Nattis tog – minnesvärt!

  1. Helt underbart fina bilder som kommer spara dina härliga minnen med din fina gråing. Gör ont att läsa om din smärta som ingen kan göra någoting åt, men med tiden lär man sig att leva med det. Underbart att du har en vovve till som hjälper dig igenom denna sorg och som kan få dig att le även om det är tungt. Många styrkekramar till er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s