Alldeles rörd.

Jag blir alldeles rörd och vill tacka er alla underbara människor för erat fantastiska stöd. ❤ Jag har fått/får mejl, kommentarer, sms, telefonsamtal, meddelanden på facebook, logginlägg och det värmer så inombords, att veta det finns så många som stöttar en, tänker på en och skickar kramar.
Jag och Unik skickar en kram till er alla och ni ska veta att erat stöd är fantastiskt!

Internet är bra på många sätt och vis och tack vare era fina ord har det varit lite lättare att andas, att veta det finns så många därute som bryr sig och delar ens sorg. Hade Sinus pratat hade han tackat er för att ni finns här för mig och Unik.

Jag är omringade av fina människor som bryr sig, som finns här för mig, fångar upp mig när jag faller och stöttar mig. Det är skrämmande och betydelsefullt och jag vill ni alla ska veta att det värmer.
TACK ALLIHOPA!


Unik min älskade fantastiska vän. Han räddar mig varje sekund när han lägger tassen på min axel, delar min sorg, finns här, gör muppsaker som får mig att skratta och på nätterna är han min älskade trygghet.

Varje gång du tänker att du inte orkar längre. Kommer från ingenstans ett litet ljus. Det lilla ljus kommer att förnya din styrka. Ge dig kraft att gå ett steg till – älskade lilla Unik!

”En litet steg i taget blir många, många mil.  ♥”
– Den meningen ekar i mitt huvud, den snurrar runt där och det är den meningen jag tänker på när allt känns tungt. Tack Catarina.

10 reaktioner på ”Alldeles rörd.

  1. Vilken fin blogg du har Malin o vad jag får gråta när jag ser alla fina bilder på dig och hundarna och läser allt fint du skrivit. Det är så svårt att skiljas från sin hund och du har fått vara med om det två gånger på kort tid,,det är som en mardröm,,,Styrkekram

  2. SV: hihi nej, vi ska inte ha en valp. Även fast det sög i lilla valp-tarmen när jag var där 😉
    Jag & Eddan Gäddan skickar kramar tillbaka till dig!! Du är en stark människa ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s