FÖR ATT JAG ÄLSKAR DIG SÅ!

❤ Föralltid älskad. ❤

Jag försöker få fram ord men det är hopplöst. Jag vill bara stanna tiden här och nu. Det gör förbannat ont och jag vill bara skrika ur all min sorg.

Vi tar mängder med långpromenader, tränar, äter i mängder och myser i mängder. Sinus blir fruktansvärt trött av sin höga dos smärtstillande men varje morgon ger han mig en puss och det hugger till i hjärtat, min älskade bästa vän, vad jag kommer sakna dig. Om jag kunde trolla skulle jag trolla bort din smärta, hela dig och bära din smärta åt dig. Den mest levnadsglada hunden, mitt älskade lyckopiller ❤

Många frågar hur det kunnat bli såhär pass dåligt med Sinus och varje dag frågar jag mig själv det. Förra veckan gick allt så fort, från toppen till botten. En levande mardröm. 😦 Sinus visar sällan smärta, han håller ut och han hade kunnat springa ett maraton med brutet ben. Natten innan vi for in akut till veterinären fick jag en panik känsla i kroppen. Sinus sov inte och pep för han hade så ont, hade svårt att lägga sig och under den natten vakade jag över honom som aldrig förr. På morgonen var han piggare men ändå inte okej, vid lunchtid var han så dålig, han kunde inte ställa sig upp själv, inte gå någonstans för ryggen låste sig och såfort man tog i han så skrek han. Vi åkte in akut till veterinären och sen dess har mardrömmen spelat sig om och om igen.. Nu får han höga doser smärtstillande för att klara dessa dagar, dessa sista dagar då vi ska ta farväl, åh gud vad mitt hjärta gör ont.. Hur ska man orka ta farväl av den som betyder mest? Av sin bästa vän som håller ihop en?

Det är ett tungt beslut att ta då man bestämmer att låta sin bästa vän vandra vidare, det skaver i hela kroppen men jag värdesätter mina finaste 4-benta så enormt och det är upp till mig att se till så dom inte har ont, se till så dom inte lider. Det är upp till mig att ta hand om dom och det är upp till mig att ge dom det bästa. Jag skulle göra allt för dom, hade Sinus blivit frisk av att jag gått igenom eld för att hämta en mirakelkur hade jag gjort det, jag lever för mina älskade gossar, min finaste familj dom är.. Det gör bara så ont, snart delar jag inte mitt liv med min bästa Sinus. Det hugger till och jag vill bara ha han här hos mig föralltid. Jag vet inte hur jag ska klara mig utan dig min underbara grå..

Sinus är det bästa man kan ha, han är en toppen hund men framförallt är han en toppen vän. Ställer upp i vått och torrt och den relationen vi har är oslagbar, ger jag 100 procent ja då ger han tillbaka 200 procent. Min ädla vackra Sinus.

När jag var tvungen att låta min finaste Rebell somna in för snart 2 år sen var det de värsta jag varit med om. Jag lovade mig själv att jag aldrig skulle gå igenom det igen för det gjorde så förbannat ont 😦 Men nu måste jag vara stark för Sinus skull, jag måste vara lika tapper som han och jag måste finnas där för honom ända in i slutet. Jag vet att Rebell möter upp Sinus på hans guldmoln och dom kommer ta hand om varandra.

Jag vill tacka er alla, vi har så fina människor runt oss och erat stöd betyder mycket i denna mardröm.
Vi skickar kramar till er alla..

För att jag älskar dig. ♥
Snart förändras allt föralltid men älskade vet du vad jag vet?
You are everything and the hardest part of this is to let you go.

26 reaktioner på ”FÖR ATT JAG ÄLSKAR DIG SÅ!

 1. Älskade vännen. Det finns inga ord. Jag tänker på er dagarna i ända ska du veta, och kan inte låta bli att hoppas på mirakel… det är så orättvist alltihop, så fruktansvärt. All styrka, och mängder av kramar till dig! ❤

 2. Tårarna rinner, Malin. Du är den perfekta hundägaren verkligen gör ALLT för dina killar. Livet är fan inte rättvist någonstans och jag beundrar dig så otroligt mycket. Det är inte ett lätt beslut du tar men det är rätt beslut… Jag vet inte vad jag ska skriva och förstår att inga ord i världen kan trösta men jag vill att du ska veta att jag tänker på er. Kram ❤

 3. Tårarna bara rinner för er.. Det är så himla hemskt så jag kan inte förstå 😦
  Du är stark Malin, och dina hundar lever ett drömlik hos dig. De får det bästa livet en hund kan få. Sinus kunde inte ha fått ett finare liv! ❤ Stora kramar!

 4. Finns inga ord som skulle kunna göra någonting bättre. Men jag vill att du ska veta att vi tänker på er hela tiden. Livet är så orättvist, massor av kramar till er! ❤

 5. Som jag sagt tidigare, jag finner inga ord… men jag tänker på er! Finaste Sinus och finaste Malin! Du är stark som orkar ta det beslutet! STOR KRAM!

 6. Tårarna bara rinner, åååååå vad jag skulle vilja att de här bara var en mardröm och att vi snart vaknar från den 😥 de är så himla orättvist 😦 jag beundrar hur stark du är och Sinus kunde inte fått en bättre matte.
  Kram ❤

 7. Det är så fruktansvärt och så himla orättvist. Tårarna rinner även här, att ta beslutet att säga farväl till en vän är det jobbigaste och starkaste beslutet man kan ta. Stor kram!

 8. Lider så med dig Malin!! Så otroligt fruktansvärt så jag själv får tårar i ögonen.. Men jag måste nyfiket fråga, har du gjort MR? Och fått något svar? Finns inget att göra alls? Operation?? mängder med styrkekramar till dig!

 9. Fy, vad jobbigt! Jag gråter, nä jag läser det här. Att behöva ta beslutet att låta ens älskade vän ska behöva bli en änglahund är skitjobbigt! Styrkekram!

 10. Hade det funnits en mirakelkur på andra sidan elden är vi många som skulle kunna tänka oss att gå igenom den för Sinus skull. Jag skulle inte tveka en sekund. Han är en jättefiiin hund ❤
  *torkar tårar*

 11. Finns inte ord….Lider med dig som måste gå igenom denna mardröm igen! 😦 Stor kram till dig. Du är en fantastisk hundägare som inte tänker egoistiskt utan sätter hundarnas bästa i första hand ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s