Tripp,trapp och trull

En kass Iphone bild men här är en bild på alla 3.
Sinus, Vix och Unik.

Att ha 3 hundar är verkligen en skillnad mot 2 speciellt om man har en liten valp. 😉 Uniks valpperiod var verkligen guldvärd, han är utan tvekan den lättaste valp jag haft. Även om han var väldigt självständig som liten så var han så himla lätt. Skällde aldrig, tog allt med ro och bara var. Han sov verkligen järnet under hela valpperioden. Sinus var hemsk, herrejisses! Vixen är precis som Sinus. Vix är överallt och ingenstans, han hoppar in i grejer, springer in i grejer och är himla orädd. Han har ett humör och upptäcker nya ställen med svansen i topp. Gölligast är han ju när han sover. 😉

Vi kampar och leker mycket och ja han har rätt bra kamplust, älskar grejer och Unik har blivit hans bästa lekkompis.

Idag for jag och träna med Sinus och Unik och det gick riktigt bra. Sinus hade lite väl mycket lösa hjärnceller men när han taggade ner lite och tänkte till blev det bättre. 😉 Unik fick köra fler självständighetsövningar och det gick riktigt bra!
Imorgon ska jag och gossarna åka iväg och träna i Piteå med Maria och hennes aussieflock. Lilla Vix ska vara hemma och göra livet surt för min kompis Frida under tiden, mohaha..

6 reaktioner på ”Tripp,trapp och trull

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s